Marković izuzetno ljut zbog Saletovog otkaza: "Nema tu emocija, samo im je novac važan"

Ni Pefi se verovatno neće zadržati u Bolonji

  • 1
Stefan Marković

Foto: Marko Jovanović

Nije se nimalo dopalo Stefanu Markoviću to što je Sale Đorđević dobio otkaz u Virtusu posle osvojenog pehara u Palakanestru. Već po saznanju odluke napisao je škakljiv komentar upućen predsedniku kluba Luki Baraldiju na Instagramu, a u izjavi za Mozzart Sport bacio je još otrovnih strelica ka čelnom čoveku italijanskog tima.

- Ne slažem se. Da li treba dalje da pričam? Već jednom jesam. Ljudi će videti sve kada se podvuče linija. Možete da vidite šta je Saša osvojio i šta je uradio za ove dve sezone. Naučio sam da nema emocija kada je reč o biznisu. Tu je samo novac u opticaju. Znam da sam uradio sve od sebe i da je Sale to isto učinio - rekao je Marković.

On će uskoro biti slobodan agent, što znači da nema restrikcije u pogledu odabira nove sredine.

- Biću slobodan uskoro. Virtus zna gde sam, ima moj broj telefona. Sada je vreme za porodicu. Bitno je da ste sve vreme opušteni. To je posao. Put nije bio nimalo lak, ali smo uspeli i osvojili smo titulu. Uspeli smo da ostanemo ujedinjeni. Sale, Teo i ja znamo kakav je naš mentalitet - izjavio je Marković.

On je prethodno na slici Marka Belinelija ostavio komentar sadržine "Bravo, predsedniče", ironično prokomentarisavši odluku Luke Baraldija da otpusti bivšeg selektora reprezentacije Srbije.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marco Belinelli (@mbeli21)

 

Video: Vasilije Micić o Olimpijskim igrama i odnosu sa Kokoškovim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 357

    16. jun 2021 | 12:34

    Stefi, kako bi legli Jovic i ti Zvezdi! Uff...Verovatno su to samo pusti snovi, ali nada umire poslednja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA