≫ 

I Luka Mitrović stiže na Mali Kalemegdan? Zvezda u jednom danu završila dva velika pojačanja

Bivši kapiten će ponovo biti deo tima Dejana Radonjića

  • 10
luka mitrović

Foto: MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda od danas je jači za sjajnog crnogorskog plejmejkera Nikolu Ivanovića, njegov dolazak potvrdio je agent igrača Miodrag Ražnatović, ali to nije sve kada je reč o dolascima na Mali Kalemegdan.

U istom danu, Zvezda je završila još jedan dolazak, još jedan iz pravca Podgorice - vratila je bivšeg kapitena Luku Mitrovića.

Prema nezvaničnim saznanjima, Luka je već potpisao za klub sa kojim je godinama pomerao granice i dizao pehare, čeka se samo zvanična potvrda, koja bi trebalo da usledi u narednim danima.

Mitrović je pet sezona igrao u Zvezdi, od 2012. do 2017. godine, od odlaska sa Malog Kalemegdana promenio je čak pet klubova, bio je u Bambergu, Mursiji, Manresi, Hapoelu i Budućnosti, za koju je igrao u prethodnoj takmičarskoj godini.

Igrajući upravo za Podgoričane izazvao je negativne reakcije navijača Zvezde, jer je slavio poene i pobedu Budućnosti u finalnoj seriji sa bivšim klubom. Bilo je i uvredljivih komentara na račun Luke zbog toga što je bodrio svoj tim, ali je za očekivati da mu i ti najosetljiviji zvezdaši oproste "ružnu prošlost" sada kada se vratio kući.

Mitrović, kome je ugovor sa Podgoričanima istekao, biće vredan dodatak u ekipi Dejana Radonjića koja će, kako stvari stoje, pretrpeti solidne promene u igračkom kadru za novu sezonu.

Podsetimo da je iz kluba već otišao Džordan Lojd koji je potpisao za Zenit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA