≫ 

Neuništivi Pau Gasol na spisku Španaca za Olimpijske igre, u 40. godini je željan zlata!

Uz Paua, na Skariolovoj listi je i brat Mark

  • 6
Pau Gasol

Foto: MN Press

Selektor španske košarkaške reprezentacije Serđo Skariolo saopštio je spisak od 18 igrača na koje računa za Olimpijske igre u Tokiju, na kojem se, pored ostalih, nalazi i legendarni Pau Gasol.

Vremešni as, koji iza sebe ima soldnu polusezonu u Barsi, ne odustaje ni u 40 godini, stavio se na raspolaganje selektoru sa kojim je i doživeo najveće uspehe u reprezentativnom dresu. Ostaje samo pitanje da li će ga Skariolo i povesti u Japan, s obzirom na to da će pred put "kratiti" spisak za šest imena.

Na Skariolovom spisku je i Mark Gasol i plejada prekaljenih imena poput Rodrigeza, Rubija, Ljulja...

Aktuelni svetski prvaci u Tokiju će braniti bronzu osvojenu na Igrama u Riju.

Na Skarilovom spisku nalaze se sledeća imena:

Riki Rubio (Minesota), Serhio Rodriguz (Armani Milan), Rudi Fernandez (Real Madrid), Serhio Ljulj (Real Madrid), Áleks Abrines (Barselona), Alberto Abalde (Real Madrid), Huančo Ernangomez (Minesota), Víktor Klaver (Barselona), Usman Garuba (Real Madrid), Pjer Oriola (Barselona), Pau Gasol (Barselona), Mark Gasol (Los Anđeles Lejkers), Vili Ernangomez (Nju Orleans), Ćabi Lopez-Arostegui (Huventud), Dario Brizuela (Unikaha), Karlos Alosen (Real Madrid), Serhi Martínez (Barselona) i Sebas Saiz (Čiba Džets).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA