≫ 

Prve fotografije Jokićeve trudne žene: Došla da podrži Nikolu, jedan njen potez privukao je pažnju

Na kraju je na sto baš ispred nje bio postavljen najveći pehar, namenjen pobedniku "Trke grada Sombora"

  • 75

Prelep dan u Somboru dodatno je ulepšan događajem koji svi ljubitelji konjičkih trka čekaju mesecima. U organizaciji Konjičkog kluba "Vojvođanin" čiji je predsednik otac Nikole Jokića, Branislav, održana je 20. po redu "Trka grada Sombora" na kojoj su učešće uzela brojna grla i takmičari iz Vojvodine i Srbije.

Pisali smo vam već sinoć o tome kako je čitavu manifestaciju "proživeo" Nikola Jokić. Najbolji srpski košarkaš napeto je posmatrao tri poslednje trke, na kojem je njegova ergela imala ukupno četiri predstavnika. U prvoj trci je bilo najnapetije kada je pobednik odlučen posle "VAR-a", odnosno pregledanja snimka i trijumf je pripao upravo grlu koje je u vlasništvu našeg asa. Usledila je velika radost po osvajanju glavne trke, kada je najveći pehar postavljen na sto porodice.

Pored Nikole, u publici je bila i Nikolina supruga. Natalija Mačešić iskoristila je slobodno vreme između trka da porazgovara sa okupljenim članovima porodice, a neizbežna tema sigurno je bio i porođaj koji se bliži. Ona je često tokom razgovora prelazila rukom preko stomaka, a u jednom momentu pokazala je dva prsta na stomak. To se može rastumačiti na različite načine, pa možda i da nosi bliznace? Vreme će svakako otkriti o čemu je reč.

Podsetimo, Nikolin otac razrešio je dileme zbog čega je njegov sin ipak ovog leta morao da "preskoči" reprezentativni poziv, ističući da bračni par u septembru čeka dete.

- Nikola i Natalija u septembru očekuju prinovu. Još uvek ne znam kako će se organizovati, ali mislim da Nikoli niko ne treba ništa da zameri, pošto je to najbitniji događaj u životu. Mi znamo da on nije prvi sportista koji će dobiti dete, ali svako to doživljava na drugačiji način. Nikola je uspeo da postigne ono što niko sa naših prostora nije pre njega, i naravno da smo svi srećni i ponosni zbog toga - rekao je otac Branislav za lokalne "Somborske novine".

Nije trudnoća sprečila Nataliju da se pojavi na za Nikolu jako važnom događaju. Navijala je bučno kao i svi ostali okupljeni, a na kraju je mogla da uživa u pogledu na najveći trofej. U galerijama u vesti pogledajte kako je sve to izgledalo.

Ovih dana vas očekuje još priča iz Sombora gde je ekipa portala Telegraf.rs provela zanimljiv subotnji dan. U jučerašnjoj vesti već ste mogli da vidite delić atmosfere sa hipodroma i reakcije Nikole Jokića tokom trka na hipodromu.

Video: Presrećni MVP nakon trke pomazio svog konja na hipodromu u Somboru, poklonio se i džokeju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RealitY

    20. jun 2021 | 11:06

    Realno retko koga vise zanima o njemu. Zelim mu sve najbolje, zdravlja, srece, svega dobroga. Ali realno razocarao je mnoge koji su u 3,4 sata ustajali da bi ga gledali. Mislim da to ovaj narod i njegovi fanovi iz Srbije nisu zasluzili. Reprezentacija je cast, pogledajmo druge ogromne zvezde, Doncica, Gasola, Novickog, pa i pokojnog Brajanta. Svi su igrali ili jos igraju iz casti, para ce biti, povrede i tako ti izgovori su mnogo glupi izgovori. Ali svako ima pravo da bira. Iskreno ne bi vise zvao njega, kao i one klince sto su umislili da su nesto Pokusevski i Smajlagic. Dali sebi za pravo da kao klinci odbijaju dres Srbije.

  • Pera

    20. jun 2021 | 14:11

    Jokić nije hteo da igra za reprezentaciju ni kad nije bio oženjen dakle supruga nije razlog a ako neko nema patriotsku svest nikad više ga netreba zvati!

  • Zoki

    20. jun 2021 | 11:01

    Ne zelimo nista vise o njemu...rampa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA