Micić kakvog nikada niste videli: Pevao "Koktel ljubavi" na beogradskom splavu, đuskao uz konfete

Srpski košarkaš dao je sebi "oduška" i proslavio je MVP titulu u Evroligi na fantastičan način

  • 1
Vasilije Micić Foto: Instagram / Printscreen

Osvojio je Evroligu, nacionalno prvenstvo Turske, proglašen je za najkorisnijeg košarkaša u elitnom evropskom nadmetanju i na kraju je dobio priznanje za najbolje partije na završnom turniru u Kelnu. Vasa Micić zaista je iza sebe imao istorijsku sezonu u kojoj je dotakao sam vrh košarke na Starom kontinentu, zbog čega su ga mnogi već "preselili" u NBA ligu.

Uz to, Vasa je istakao u razgovoru za TV "Arena Sport" da će uvek biti tu za nacionalni tim i da je neophodno samo da mu selektor uputi poziv. Naš plejmejker će tako pokušati da povede reprezentaciju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, a potom će u slučaju povoljnog ishoda u Tokiju ići na medalju.

Predah od sezone, ali i konačnu "rupu" u korona-merama, jedan od naših najboljih košarkaša iskoristio je da se provede na jednom od beogradskih splavova, gde se na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi da je naročito raspoložen.

On je punim glasom sa prijateljima pevao pesmu "Koktel ljubavi" koju izvodi Nedeljko Bajić-Baja, dok su sa plafona padale salvete ili konfete koje je neko očigledno bacio uvis. Velika većina korisnika društvenih mreža je sa oduševljenjem komentarisala Vasin izlazak, znajući da je reč o igraču mirnijeg temperamenta.

Svakako sjajan način da se proslave sve MVP titule i pehari.

Video: Vasilije Micić o Olimpijskim igrama i odnosu sa Kokoškovim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vau

    22. jun 2021 | 16:30

    100% sam siguran da ga ove godine necemo gledati u reprezentaciji !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA