≫ 

Najpoznatija putujuća košarkaška družina hoće u NBA, poslali zvaničan zahtev, na potezu liga

Harlem Globtrotersi bi da se oprobaju među najjačim ekipama

  • 5
harlemovci

Foto: MN Press

Harlem Globtrotersi, čuvena košarkaška družina, koja svojim potezima decenijama zabavlja ljubitelje ovog sporta širom sveta, želi da postane deo NBA lige.

Oni su čelnicima najjače košarkaške lige poslali pismo, a na Tviteru su objasnili svoju želju.

- Još od 1949. godine mnogi naši igrači su učestvovali u stvaranju NBA lige. Mnogi timovi su uzimali košarkaše iz naših redova. Mislimo da je došao trenutak da NBA prepozna naš doprinos i dozvoli nam da budemo deo lige - stoji u saopštenju koje potpisao Džef Mun, generalni menadžer čuvenih Harlemovaca, prenosi Sportklub.

U nastavku saopštenja stoji su čelnici Globtrotersa spremni da počnu pregovore sa Ligom. Ukoliko bi došlo do dogovora, ovaj tim bi doneo zabavu kakva nije viđena u NBA ligi.

Od čelnika NBA lige nije stigao nikakav komentar na zahtev Harlema.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodjite u srbiju u covica blato

    23. jun 2021 | 08:01

    Posto su harlemovci cirkusanti , ne bi bilo lose da se prijave u cirkus ligusrbije..vec imamo 2 fmp-a imamo sudijski savez a tu je i kosarkaski savez..liga bi se zvala Covica MULJ...bila bi to najjaca liga u svijetu u muljanju prevarama otimacinama i laznim prvacima..dobro dosli u najgoru ligu na svijetu..u covicevo blato bez casti i obraza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA