Potpuno ludilo u NBA ligi: Sevale pesnice između navijača Sansa i Klipersa, jedan "nokautiran"

Nismo ovakvu tuču videli dugo ni na sportskim priredbama u Srbiji

  • 0
Fajt Klipersi i Sansi Foto: Youtube / Printscreen

Navijači u NBA ligi uglavnom važe za mirne, pa nema previše problema na tribinama sem izolovanih incidenata koje obezbeđenje brzo stavi pod kontrolu. Međutim, serija između Sansa i Klipersa je već na početku donela "zapaljivu" atmosferu i tuču kakvu zaista odvano nismo videli, ne samo "preko bare" nego generalno na nekoj sportskoj manifestaciji.

Sve je počelo provokacijama između dve grupe navijača Sansa i Klipersa. Činilo se da će se na tome zaustaviti, kada je jedan navijač Klipersa "nokautirao" rivala iz tabora Sansa. Istog čoveka je vrlo brzo za vrat dograbio još jedan navijač tima iz Los Anđelesa, kako ne bi napravio još veći skandal, ali bilo je kasno.

Usledila je opšta tuča prvo između te dve grupe, a onda su se u sve umešali svi koji su se našli u hodniku dvorane. Sevale su pesnice, ljudi su šutirali one koji su se već nalazili na podu, a obezbeđenju je bilo potrebno dosta vremena da povrati kontrolu nad situacijom.

Prema izveštajima iz Amerike, još niko nije uhapšen ili kažnjen zbog velikog incidenta, ali je izvesno da će se i to desiti nakon detaljno sprovedne istrage.

Video: Ejton zakucao preko Hrvata za pobedu u poslednjoj sekundi: Finiks kao pravi feniks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA