• 39

Brutalne tetovaže Jokićevog brata: Gledali smo trke konja pored njega, društvo mu pravila lepa crnka

Nemanja Jokić bio je posebno upečatljiv na konjičkim trkama u Somboru

  • 39

Nikola Jokić se vratio u Srbiju posle naporne NBA sezone u kojoj je proglašen za MVP-ja lige. Naporna sezona u Denveru naterala ga je i da reprezentaciji ovog leta kaže "ne", iako se ove godine održavaju Olimpijske igre, najvažnija sportska smotra, koju ne propuštaju ni neke od najvećih američkih NBA zvezda.

Jokić je stigao u svoj rodni Sombor, gde ga ljudi obožavaju i gde mu niko ne zamera što neće igrati za reprezentaciju, u šta smo se uverili u razgovoru sa stanovnicima ovog grada, koji su ponosni na Jokića.

Nikola se u Somboru posvetio svojoj velikoj ljubavi - konjima, a Telegraf je ispratio trke koje su održane u Somboru, gde su njegova grla dominirala i na kraju je najvažniji pehar završio u porodici Jokić, koja i upravlja hipodromom i koja je od njega napravila čudo i pravi spektakl.

Telegraf je imao priliku da trke gleda tik uz porodicu Jokić. Tu su bili njegova trudna supruga Natalija, otac Branislav, stric Siniša, kao i brat Nemanja uz koga je bila lepa crnka koja je imala šešir na glavi s detetom u naručju.

Jokićev brat i ta devojka, za koju nema podataka da li mu je partnerka, zajedno su pozirali dok ih je neko od prisutnih u njihovom porodičnom boksu na hipodromu fotografisao za uspomenu.

Jokićev brat nam je posebno privukao pažnju, jer je bio u majici bez rukava, koja je otkrivala mnoge njegove tetovaže na telu, po rukama, leđima i na grudima.

Jedna tetovaža posvećena je i najstarijem od braće Jokić, Strahinji, čije ime Nemanja ima ispisano na ćirilici duž čitave ruke.

Pogledajte i fotografije koje smo zabeležili:

Šta mislite o odluci Nikole Jokića da ne igra za Srbiju?

Glasajte

Video: Jokića u Somboru niko ne osuđuje što ne igra za Srbiju: Napravio čudo od hipodroma, dobio i bilborde

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima