≫ 

"Gde god dođe Željko Obradović, taj tim ima najviše ambicije, on u drugačije uslove ne dolazi"

Bivši košarkaš Partizana i nekadašnji reprezentativac Milenko Tepić, koji je svojevremeno radio sa Žocom u Panatinaikosu, oduševljen je njegovim povratkom u Partizan

  • 24
Željko Obradović Foto: MN Press

Velika euforija vlada među navijačima Partizana zbog dolaska Željka Obradovića. Nikada se do sada nije desilo da se ovakvo veliko ime vrati u Srbiju, pa je i logično što su crno-beli u stanju ekstaze, koja se ne stišava ni dan posle ozvaničenja dolaska Obradovića u Humsku.

Bivši igrači Partizana takođe proslavljaju njegov povratak u tabor crno-belih, neki putem društvenih mreža, neki pevanjem njegove omiljene pesme na slavlju, a jedan od onih koji su oduševljeni je i Milenko Tepić, košarkaš Mege, koji je svojevremeno sarađivao sa Obradovićem u Panatinaikosu.

On je u razgovoru za Sport Klub rekao da je oduševljen dolaskom Obradovića u Partizan i da je to velika stvar za srpsku košarku, ali da će i Žocu biti potrebno vreme da napravi sistem.

- Vidim da se stvorila velika euforija, što je razumljivo, ali verujem i da je za sve u životu potrebno vreme, biće mu potrebno malo vremena da uspostavi svoj sistem i da vrati Partizan na mesto koje mu pripada. Želim Željku svu sreću, uzbuđen sam i izuzetno mi je drago što je odlučio da vrati. Verujem da će nam opet svima biti veliko zadovoljstvo i uživanje da gledamo utakmice Partizana - rekao je Tepić.

Milenko Tepić Foto: MN Press

On ističe da dolazak Obradovića znači i garancije da klub ima najveće moguće ambicije, jer on u drugačijim uslovima i ne dolazi da radi.

- Željko je garancija za sve u evropskoj košarci, siguran sam da sa velikim ambicijama i motivom dolazi. Znajući koliko voli Partizan, siguran sam da je ovo njegova lična, emotivna odluka. Gde god Željko Obradović dođe, znate da taj tim ima najviše ambicije, on u drugačije uslove ne dolazi. A kada on dođe, takve ambicije postaju realnije. Verujem da će to biti slučaj i sa Partizanom – krajni cilj, pored osvajanja titula, jeste pre svega povratak u Evroligu.

- Kako Željkov mandat bude odmicao, verujem da će Partizan postajati sve ozbiljniji učesnik tog takmičenja, ali za početak, ne treba razmišljati predaleko. Moj osećaj, za koji verujem da mnogi dele, jeste da je Partizan jedan od najvećih brendova evropske košarke, i da kao takav zaslužuje mesto u Evroligi - zaključio je Milenko Tepić za Sport klub.

Video: Bivši košarkaš Partizana napravio veliko slavlje uz Žocovu pesmu Sve za ljubav, sve za Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA