≫ 

"Od danas ništa više neće biti isto u srpskoj košarci": Ovako je Ostoja najavio Željka Obradovića

Velike ambicije ima Partizan u narednoj sezoni

  • 9
Ostoja Mijailovic, Zeljko Obradovic Foto: Telegraf.rs

Konačno je ozvaničeno ono o čemu se dugo pričalo - Željko Obradović je novi trener košarkaša Partizana. Uvodnu reč na konferencij je imao predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je dolaskom čuvenog "Žoca" najavio da više ništa neće biti isto.

Nakon 30 godina, Željko se vratio u Partizan, klub kome je doneo najveću titulu u njihovoj klupskoj istoriji.

Ovaj dolazak se dugo najavljivao i konačno je ugledao svetlost dana, a predsednik Partizana Ostoja Mijailović ovo predstavlja kao pomeranje nekih granica.

- Dolazak Željka u Partizan dosta znači ovom klubu, ali i zemlji Srbiji, gde je košarka važan segment života. Ovo je važno za sve, jer od današnjeg dana u srpskoj košarci neće ništa biti isto - rekao je Ostoja na konferenciji za medije povodom predstavljanja Željka Obradovića, a potom je nastavio.

- Svaki predsednik kluba u svetu i Evropi bi bio preponosan da pored sebe ima Željka Obradovića i Zorana Savića. U proteklo vreme, u poslednjih godinu dana, sam pretrpeo mnogo udarca, ali kada vidim ovaj dan danas, ti udarci su se isplatili - istakao je Ostoja Mijailović, čiju kompletnu izjavu možete poslušati u videu u vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    28. jun 2021 | 17:23

    Pa i neće🤔 posle ovog vašeg trenera više neće te ni postojati. Onaj od kog je počelo je i poslednji. Živi bili pa videli. ❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️🤍

  • Dr

    28. jun 2021 | 18:34

    Limar je opet prolupao, po običaju

  • ZVEZDA

    28. jun 2021 | 17:43

    Pa i neće...🤣🤣🤣🥶🥶🥶🅰️🅱️🅰️🥇🏀❤🤍❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA