≫ 

Žoc poziva na smirenje tenzija sa Zvezdom: Radonjića zovem na kafu, sa Čovićem imam korektne odnose

Novi trener Partizana je imao i poruku za navijače crno-belih

  • 30

Trofejni srpski trener Željko Obradović u ponedeljak popodne je i zvanično predstavljen kao novi strateg Partizana s kojim je potpisao trogodišnji ugovor!

Obradović je otkrio zbog čega se vratio u crno-belo jato, kakvi su dalji planovi kluba, pričao je i o pojačanjima, dok je veliku pažnju privukla najava da će insistirati na odličnim odnosima sa Crvenom zvezdom.

- Sa svoje strane ću uraditi sve da se ponašaju onako kako profesionalni sportista treba da se ponaša. Nećemo nikad nikog provocirati, ni igrače, ni trenere protivnika, ni ljudi iz uprave. To je osnovna stvar. Druga stvar, zvaću mog velikog prijatelja Dejana Radonjića da se vidimo i da pričamo, kao i sve ostale trenere sa kojima sam prijatelj - rekao je Obradović i dodao:

- Sa Čovićem sam u veoma korektnim odnosima, i voleo bih da se taj odnos nastavi i ne vidim da može biti drugačije, neće biti nikakvih problema. Poruka navijačima Partizana je da rade ono što su najbolje radili, da podržavaju igrače, da budu odani, da budu i u teškim trenucima za nas, da znaju da je ovog put do cilja koji smo zacrtali i da pokažu da su primer.

Nastavio je Obradović u istom tonu.

- Mi, igrači, treneri, funkcioneri smo najbitniji, jer našim postupcima utičemo na ono što se dešava oko terena, ja obećavam da ću raditi na spuštanju tenzija između ovih ili onih, bilo je svega u prošlosti, mi moramo da utičemo da se to ne dešava više. Ono što bih voleo j ei da Evroliga prepozna da na ovim prostorima ima klubova koji i te kako zaslužuju Evropu, s obzirom na to da će se i menjati sistem takmičenja, pa da odavde više klubova igra Evroligu.

- Što se tiče ambicija, one su najveće, ja sam apsolutno svestan šta nam je cilj, a to je da se vratimo u Evroligu, ali ne da je igramo godinu dana, već dugi niz godina, jer to Partizan zaslužuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    28. jun 2021 | 19:39

    Spušta tenzije čovek koji psuje majku svojim igračima... kaže da nema više prijatelja u Zvezdi pa sad liže. Kakav je to čovek?

  • Jović

    28. jun 2021 | 18:22

    Videće Obradović na prvoj utakmici,kako igra njegov JSD. KATANAC JE BLIZU,NEĆE BITI PRILIKE NI ZA RAZVOJNU ZONA BETON LIGU HUMSKE ULICE. BIĆE 🔐 NA 🚪 JSD-a. 🔴🔵⚪🔴⚪🔴🔴🔵⚪🔴⚪🔴🔴🔵⚪🔴⚪🔴 Zvezda Srbija,nikad Jugoslavija. ☺

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    28. jun 2021 | 17:10

    Што би било тензија...ту си да их чупаш из подрума, а порекло одакле им буџет нигде...годинама тај га клуб нема на мапи велиих евро центара, за разлику од Звезде која је присутна...од Звезде не потичу тензије, већ од исфрустрираног клуба, његове управе, тзв.новинарчића...јбг...комплекс јсд..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA