≫ 

Verovatno smo bez Jaramaza, razgovaraćemo sa Vestermanom i Micovim: Žoc i Savić o pojačanjima

Na konferenciji za medije povodom predstavljanja Željka Obradovića, sve je najviše zanimalo ko će biti novi igrači

  • 4
KK Partizan Željko Obradović Foto: MN Press

Partizan je danas u toku popodneva u beogradskom hotelu "Radison Blu" predstavio svog novog trenera, čuvenog Željka Obradovića. Vest koja je prošle sedmice napravila pravu pometnju u regionalnoj i evropskoj košarci i dalje pojedine ljude intrigira, s obzirom na to da je ipak reč o najtrofejnijem treneru na Starom kontinentu ikada.

Video: Obradović o formiranju ekipe: Bio bih najsrećniji kad bih imao 12 srpskih igrača

Shodno tome, očekivanja koja se postavljaju pred Partizan su najviša moguća, ali su u klubu svesni da budžet ipak nije neograničen. Mnogo se već priča o potencijalnim pojačanjima, ali iz sportskog sektora kažu da još nema konkretnih poteza. Zoran Savić istakao je da će crno-beli verovatno nastaviti bez Jaramaza.

- Videćemo koliko je moguće bazirati ekipu samo na domaćim igračima. Sa Ognjenom sam pričao, želja mu je Evroliga, tako da verovatno nastavljamo bez njega - rekao je sportski direktor Partizana, Zoran Savić.

Video: Obradović o povratku Vestermana, Veselog i drugih miljenika navijača: Razgovaraćemo sa svima

Potom se na čitavu stvar nadovezao Željko Obradović, koji je u šaljivom tonu prokomentarisao eventualna pojačanja i stare košarkaše koji bi ponovo mogli da obuku crno-beli dres. Pomenuo je Jana Veselog, Vladu Micova i Lea Vestermana.

- Verovatno ću morati da zovem navijače da pitam koji su im miljenici pa da potpišemo njih stotinak. Možemo tako, anketu da napravimo, mada je problem što neki vole jedne, neki druge. Šalu na stranu... Razmišljaćemo o svima za koje je realno da obuku dres Partizana. Rekao sam kad sam pričao sa Ostojom, da probamo da se uklopimo u ono što je moguće. Evo Veseli, čovek ima ugovor sa Feenrbahčeom, veliki ugovor, ne bi bilo u redu sa moje strane da kažem koliko je vredan. Micov je izašao iz ugovora, proverićemo sa njim, razgovaraćemo. Vesterman je takođe izašao iz ugovora, pričaćemo. Ne mogu ja da kažem predsedniku - "e, hoću ovog igrača", pa da se posle Zoran i ja skinemo da igramo. Ne možemo jednog igrača da platimo mnogo, a da drugi igraju za semenke i kikiriki - šaljivo je rekao Željko Obradović.

Video: Željko Obradović se našalio: Neki nisu hteli da se vratim, tražili su mi generalije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA