≫ 

Bivši igrač Partizana odbio unosnu ponudu Efesa: Godinu dana čeka ugovor u NBA, ali ga niko ne zove

Lendejl nije hteo ni u redove šampiona Evrope

  • 1
JOCK LANDALE Foto: MN Press

Džok Lendejl, nekadašnji košarkaš Partizana, navodno je odbio unosnu ponudu šampiona Evrope Efesa, jer i dalje sanja da zaigra u NBA ligi!

Lendejl je prošlu sezonu igrao u rodnoj Australiji za Melburn junajted i bio je MVP tamošnje lige, a poziv u NBA čeka od avgusta prošle godine kada je raskinuo ogovor sa Žalgirisom.

Iako je u prethodnom periodu bio "tražena roba" od srane nekoliko Evroligaša, Lendejl nije odustajao od namere da kao slobodan agent dobije ponudu iz najjače košarkaške lige.

Košarkapi novinar Haris Stavrou, koji je inače prvi javio da Aron Vajt stiže u Crvenu zvezdu, ovoga puta podelio je informaciju da je Lendjel odustao od već viđenog transfera u Efes.

Lendejl je za Partizan igrao u sezoni 2018/19, izabran je u idealnu petorku ABA lige, uzeo je trofej Kupa sa crno-belima, ali je i neočekivano otišao u Žalgiris. Čak je i u Litvaniji raskinuo ugovor na svoju štetu kako bi otišao u NBA - ali ga niko do sada nije zvao! Barem ne zvanično...

Video: Obradović o formiranju ekipe: Bio bih najsrećniji kad bih imao 12 srpskih igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    2. jul 2021 | 10:23

    Па, чека, можда што је играо у Партизану!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA