≫ 

Obradović se sastao sa Vujoševićem, "fotka" za delirijum Grobara: O čemu su diskutovale legende?

Aktuelni i bivši trener se sastali u jednom prestoničkom kafiću

  • 49
željko obradović Foto: MN Press

Dolazak Željka Obradovića u Partizan izazvao je nezapamćenu euforiju među navijačima crno-belih, potpuno očekivano, pa se sada prati bukvalno svaki korak velikog Žoca i prve objave po pitanju dovođenja igrača.

Žoc je već napravio niz odluka, razrešio je obaveza četvoricu igrača, biće još "seče" to je sigurno, a u međuvremenu svakodnevno obavlja razgovore sa saradnicima i dolazi do novih ideja u pogledu sastava ekipe i organizacije čitave priče.

Sigurno je da će mu u tom cilju pomoći i saveti nikog drugog do još jedne žive legende srpske košarke i Partizana - Duška Vujoševića.

Dvojica velikana videla su se u Beogradu u jednom prestoničkom kafiću, Dule je stigao iz Rumunije gde je završio priču sa Klužom, pa sad i on može svojim iskustvom i znanjem biti na raspolaganju Partizanu i Obradoviću.

Neko je danas snimio dvojicu vrhunskih trenera u živom razgovoru. Fotka se brzo podelila n društvenim mrežama i izazvala pravu euforiju među navijačima Partizana.

Ko zna, možda će i Dule imati ulogu u projektu koji stvara Obradović.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @pbg.news

Vujošević je nedavno dao komentar na povratak Obradovića u klub.

- Još sam u Klužu i imam informacija koliko i drugi ljudi. Povratak Željka Obradovića u Partizan je veoma dobra stvar, ne samo za crno-bele, već i za srpsku košarku. Svojim kvalitetom, znanjem i harizmom okupiće kao matica kvalitetne ljude u Partizanovu košnicu. Podržavam Željkov povratak u klub - rekao je Vujošević za Mozzart Sport.

Video: Obradović o povratku Vestermana, Veselog i drugih miljenika navijača: Razgovaraćemo sa svima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska

    2. jul 2021 | 15:03

    Iako ne treba obracati paznju na male i nebitne stvari (klubove), ne mogu a da ne postavim pitanje: sta bi ovi iz predgradja dali da imaju barem jednu ovakvu legendu? Nesto im se ne da.

  • Haha

    2. jul 2021 | 15:14

    žoc uči od vujoševića šta raditi kada te Radonja pošalje u Rumuniju

  • Dobro Pamtim Sve.

    2. jul 2021 | 16:31

    Zbog coveka sa desne strane, detinjstva mnogih su ugasena, a zbog coveka sa leve strane, mnogo detinjstva ce biti ugasena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA