Prva Panterova izjava po dolasku u Partizan: Nikada nemoj da se plašiš...

Amerikanac se oglasio putem društvenih mreža

  • 40
Markus Tejlor Pejdž, Kevin Panter Foto: Marko Jovanović

Iste noći kada je obelodanjeno da je novi košarkaš Partizana, Amerikanac Kevin Panter oglasio se na svom Tviter profilu prvi put kao igrač crno-belih.

Njegova poruka bila je kratka, ali je očigledno aludirala na to što je kao nekadašnji košarkaš Crvene zvezde obukao crno-beli dres.

- Nikada nemoj da se plašiš da budeš drugačiji - napisao je Panter.

Amerikanac je prethodne sezione igrao u Armaniju i bio je jedan od vodećih igrača tog tima, a "Eurohups" je javio da je u Partizan stigao za tri miliona evra koliko će dobiti za dve godine.

U međuvremenu se javio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je dematovao tu cifru, ali nije želeo da otkrije koliko će panter zarađivati u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    3. jul 2021 | 10:27

    A ljudi,ne mozes zamjeriti jednom strancu,normalno da oni nemaju te emocije i sve ostalo kao domaci igraci.Covjek je doso zbog novca i to je ok.Radi svoj posao i to ti je...sta ga briga.

  • Muta

    3. jul 2021 | 10:15

    Too, oderi ih, a ne vrediš ni trećinu... BAT se već sladi i trlja ruke... Toooo bre

  • Žarkov Dragan

    3. jul 2021 | 11:24

    Šta ste toliko napravili buku oko dolaska Pantera u Partizan!Pa čovek je stranac i može da igra za koga oće i nije vezan sa Zvezdom pupčanom vrpcom.Srećno jel će ti trebati i Zvezda nikad ne bi Dala te pare ni jednom strancu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA