≫ 

Panter je Partizanov revanš Zvezdi za Voldena, promovisan na dan kad su crveno-beli "izveli krađu"

Tačno pre godinu dana Zvezda je "ukrala" Voldena večitom rivalu, a sada su crno-beli uzvratili istom merom, na isti dan doveli su bivšeg igrača Zvezde

  • 40
Kevin Panter,Kori Volden Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Partizan je i daleko pre takmičarskih izazova poslao sasvim očiglednu poruku svim rivalima da ga zanimaju samo najviši ciljevi naredne sezone na svim frontovima, iako praktično nije ni formirao tim za napad na trofeje predvođen Željkom Obradovićem.

Upravo je Žoc najvažniji faktor u čitavoj priči o vraćanju Partizana u elitno evropsko društvo, na mapu Evrope, što je i udarni cilj kluba za narednu sezonu. Samo prisustvo Žoca, najvećeg i najtrofejnijeg trenera Evrope, je dovoljan magnet za igrače željne rada sa najboljim i naravno osvajanja trofeja što se sa Obradovićem podrazumeva, ali ima tu nešto i do novca, naravno.

Bilo je u delu navijačkog korpusa i javnosti dileme da li će Partizan moći i finansijski da isprati sve Obradovićeve želje kada je igrački pogon u pitanju, ali su i one brzo razvejane "bombastičnim" dolaskom Kevina Pantera. Nekako smo ubeđeni da je bivši šuter Zvezde samo prvi u nizu zvučnih i finansijski zahtevnih imena na koje će crno-beli računati ove sezone.

Očito, novac nije problem za Partizan, jer je navodno samo za dvogodišnji ugovor Pantera klub izdvojio između 2.5 i 3 miliona evra.

Partizan ozvaničio dogovor sa Panterom na isti dan kad je i Zvezda, godinu ranije, potpisala Voldena

Dolazak Pantera u Partizan naravno mnogi vide kao dobro pripremani revanš Zvezdi za "krađu" Korija Voldena prethodne sezone, koji se, interesantano, desio na isti dan.

Slučajno ili ne, Partizan je Pantera predstavio 2. jula, tačno godinu dana od kada je Zvezda ozvaničila dogovor sa Korijem Voldenom. Drugi jul je interesantan datum za KK Crvena zvezda iz još jednog razloga, jer je tog dana i rođendan predsedniku kluba Nebojši Čoviću, pa je otud crno-beli revanš potpun. S tom razlikom da je Zvezda dovela direktno iz Partizana, dok je Vodlen u Partizan stigao "zaobilaznim" putem.

Kori Volden je pre tačno godinu dana, pošto je sam uplatio obeštećenje da pređe u Zvezdu, promenio tabor i nastavio karijeru u potrazi za evroligaškom košarkom, na veliko razočaranje Grobara i pristalica Partizana.

Samo nekoliko sati pošto je KK Crvena zvezda čestitala rođendan svom predsedniku, Partizan je prodrmao košarkašku čaršiju objavom o angažovanju sjajnog američkog šutera, koji će naredne sezone biti jedna od udarnih pesnica Željka Obradovića i ekipe koju sprema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obi

    3. jul 2021 | 13:20

    Samo sto smo mi uzeli Voldena direkt iz Partizana

  • Ssss

    3. jul 2021 | 13:23

    Jel ste realni? Pa Zvezda treba da dovede 30 igraca da bi vratila ovima za razne Tomasevice i Robertse. Kako moze da bude odgovor igrac koji je tri puta skuplji od Voldena.

  • JO

    3. jul 2021 | 13:28

    Koliko znam on ne dolazi u Partizan iz Zvezde. Možda će biti veliko pojačanje za Evropu ali protiv Zvezde neće igrati ni sa 50%. Kad izađe pred Delije neće čuti ni sam sebe od zvižduka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA