≫ 

Nemanja Bjelica potvrdio klasu i poručio: "Očekujem plasman u Tokio, hvala navijačima na podršci"

Fantastična partija je iza našeg iskusnog krilnog igrača

  • 5

Doktor košarke Nemanja Bjelica. Opravdao je svoje "zvanje" naš košarkaš u momentima kada je trebalo odbiti nalete opasnih Portorikanaca, vezao je dve dalekometne trojke Beli, umirio rivale i poslao Srbiju u finale na megdan Italijanima, za konačni obračun za tokio.

Može biti samo jedna reprezentacija iz Beograda u zemlji izlazećeg sunca: Srbija ili Italija. Mi imamo ono što Azuri nemaju - Bjelicu.

- Teška utakmica za igranje - bili su prvi utisci Nemanje posle meča sa Portorikancima.

- Hteo bih da pohvalim navijače na podršci, nadam se da će doći sutra u istom broju, i očekujem da pobedimo i da plasiramo na olimpijske igre - to je jedini cilj.

Utisak je da je Srbija protiv Portorika odigrala najbolje na turniru?

- Pa jeste... Uvek postoji pritisak igrati tako neke važne utakmice i ovaj kvalifikacioni turnir. Dosta igrača nam fali, možda smo sastavili dva-tri treninga zajedno. Igrači su imali naporne, duge sezone... Nije ovo nikakav izgovor, samo kažem da je teško pronaći ritam i tu neku igračku formu. Ali ono što je sad najbitnije je da sutra pobedimo i idemo dalje na ono što nas čeka.

Italija?

- Nismo ih nešto puno ni gledali, spremali smo se za Portoriko. Nema šta, očekujem pobedu sutra i da se kvalifikujemo u Tokio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA