≫ 

I Zvezda dovela "Pantera", vratila "svoje dete" koje je postalo čovek u Železniku!

Stefan Lazarević se vraća u klub posle odlične polusezone u Železniku

  • 10
stefan lazarević Foto: MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavio je da gradi ekipu za narednu sezonu, završio j i svoje četvrto pojačanje koje je i dobro poznati lik na relaciji Mali Kalemegdan - Železnik: Stefan Lazarević (25). 

Lazareviću će ovo biti drugi mandat u klubu, bio je već jednom kod Radonjića kao tinejdžer, a u međuvremenu je svoj nesporni talenat brusio u FMP Železniku. Iza njega je i period dugog oporavka od teške povrede kolena i operacije prednjih ukrštenih ligamenata.

Dugo je odsustvovao sa terena, prošao je kroz težak period, ali se vratio, čini se, nikad jači i nikad bolji, što je potvrdila i njegova statistika u minuloj polusezoni ABA lige (10.3 poena, 4.9 skokova u proseku po meču).

Stefan je bio jedan od najefikasnijih i najproduktivnijih igrača "Pantera", pa je bilo i za očekivati da mu Zvezda ukaže novu šansu.

Klub sa Malog Kalemegdana je na svom "tviter" nalegu zagonetnom siluetom najavio povratak momka koji je svoju čitavu košarkašku karijeru proveo na relaciji Zvezda-Železnik. Crveno-beli su uz to imali i jedan zanimljiv komentar na dogovor sa Lazarevićem, kojim su direktno isprozivali večitog rivala i njihov ambiciozni projekat za narednu sezonu.

- KK Crvena zvezda kao jedini predstavnik Srbije u Evroligi i osvajač triple krune, nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku u skladu sa svojim realnim finansijskim mogućnostima, bez milionskih i rekordnih transfera, sa jasnim planom kako da na što bolji način reprezentuje srpsku košarku u najjačem evropskom takmičenju Evroligi. Stefane dobro došao kući, u svoju Crvenu zvezdu! - poručili su iz kluba.

Lazarević je četvrto pojačanje ekipe Dejana Radonjića, u koju su već stigli Nikola Ivanović, Luka Mitrović i Eron Vajt.

Zvezda je u Lazareviću dobila izuzetnog borca, igrača koji može da igra na poziciji dva, tri i četiri, i košarkaša koji je upravo u pomenutoj polusezoni u dresu FMP-a prilično popravio svoje šuterske brojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poy

    3. jul 2021 | 20:47

    Ovaj je dosao umesto Radanova. Ne brinite stizu nam stranci uskoro

  • Mirko

    3. jul 2021 | 20:19

    A obestecenje? To je deo cirkusa Aba lige gde 2 tima imaju istu adresu u Stefana Zupanca

  • VERO

    3. jul 2021 | 20:34

    Zato COVIC MANIPULISE SA DVA KLUBA U ISTU LIGU (ABA). OVO JE DNO DNA ,SRAMOTA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA