≫ 

"Najluđa godina u karijeri": Da li ova izjava znači da Bogdana Bogdanovića nećemo gledati u Tokiju?

Srpski bek je noćas završio sezonu sa Atlantom

  • 21
bogdan bogdanović Foto: youtube/atlhawksfans

Iza Bogdana Bogdanovića je najluđa sezona u karijeri i baš ova izjava navijače u Srbiji može naterati na pomisao da to znači da će naš najblji šuter verovatno preskočiti reprezentativnu akciju i Olimpijske igre u Tokiju.

Naravno, ako se tamo plasiramo, jer moramo prvo pokazati Italijanima da smo bolji od njih (nedelja 20:30) pa tek onda razmišljati sa kojim ćemo snagama u Japan.

Sa Bogdanom ili bez njega, teško je reći u ovom momentu, no jedno je sigurno, iza beka Hoksa je izuzetno iscrpljujuća takmičarska godina, pa se i na osnovu toga možda može naslutiti i njegova odluka o igranju za Srbiju u Tokiju.

- Najluđa godina u karijeri sigurno - nema dilemu Bogdan koliko je ova godina, ova sezona, bila drugačija i turbulentnija od svih prethodnih.

Srpski košarkaš je ove sezone doživeo toliko toga da je potpuno jasno o čemu priča: promenio je klub, dobio najveći ugovor u karijeri, umalo se teže povredio, napravio je pauzu zbog peha sa kolenom, vratio se u velikom stilu, a onda sa Hoksima bio tako blizu nečega što niko nije mogao ni da sanja - velikog finala NBA lige.

Hoksi su noćas poraženi od Milvokija u šestoj utakmici serije finala istočne konferencije i tako završili uzbudljivu sezonu.

- Toliko misli, posebno na početku kada nisam znao gde ću završiti, gde će mi ići karijera, pa sam se povredio. Moje ime je bilo svuda zbog trejda - priča Bogdan o svemu što mu se dešavalo.

- Ponosan sam što sam se vratio posle povrede i borio za mesto u timu. Izazovna godina za mene, srećan sam zbog onoga što sam uradio, nisam zadovoljan, ali sam srećan. Dokazao sam opet da kada se osećaš loše, kada si na zemlji, ali nađeš način da se izboriš i ustaneš, nikada neću izgubiti sebe zbog toga. Uvek ću imati samopouzdanje i verujem da ću se vratiti - poručio je bek Atlante kome sad predstoji dobar predah i nadamo se, javljanje Igoru Kokoškovu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    4. jul 2021 | 10:22

    Kako neko iz te izjave može da zaključi da li će on igrati na olimpijadi,gluposti nigde kraja

  • kraljevina velika srbija

    4. jul 2021 | 10:44

    Nije Bogdan Nikola Jokic, mi trebamo da pobedimo Italiju da bi on igrao u Tokiju, on ce igrati, on nas nece izneveriti

  • Marija

    4. jul 2021 | 11:00

    Sigurna sam da ako postoji i najmanja šansa, da će Bogi igrati. Jednostavno on uvek ima volju za reprezentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA