≫ 

Ovako je Dončić ućutkao punu halu Litvanaca: Za ovu reakciju prema publici treba imati onu stvar

Posle istorijskog tripl-dabla mogao je da radi šta je hteo

  • 12
Luka Dončić, košarkaška reprezentacija Slovenije, Slovenija Foto: Profimedia/Xinhua News

Luka Dončić je heroj Slovenije! Momak koji je imao spektakularnu i veoma napornu NBA sezonu, samo dan nakon što je ona završena vrati0 se u Sloveniju i stavio selektoru na raspolaganje za kvalifikacioni olimpijski turnir.

I faktički je sam odveo svoj tim na Olimpijske igre uz nestvarnu partiju u finalu protiv Litvanije, gde je postigao 31 poen uz 11 skokova i 13 asistencija.

Nisu mu ništa mogle ni NBA "aždaje" iz Litvanije poput Valančijunasa i Sabonisa, ali ni 15.000 navijača litvanskih navijača, koji žive za košarku i gde je ovo sport broj jedan u zemlji.

Ipak, Dončić je bio jači od svih njih zajedno, a na kraju meča imao je i gestikulaciju za koju treba imati hrabrosti, jer se okrenuo ka publici i pokazao da mu ne mogu ništa. Podigao je ruke i gestikulirao tako da je izgledao da ih poziva da dođu do njega.

Publika je to ispratila zvižducima, ali se Dončić nije previše potresao zbog toga. Usledilo je veliko slavlje, gde je on na kraju završio na rukama igrača.

Video: Brutalna asistencija za zakucavanje: Dončić upropastio povratak Dejvisa i srušio Lejkerse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    5. jul 2021 | 11:14

    Jokicu Nikola gledaš li ovo ?

  • K

    5. jul 2021 | 12:10

    Bez Dončića nebi daleko dobacili

  • Schomi

    5. jul 2021 | 11:22

    Hrabrost bi bila provocirati protivničke navijače negde u nekoj pustoj mračnoj ulici. U sportskoj hali pod zaštitom propisa, policije, redara i kamera to nije hrabrost već kukavičluk i nevaspitanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA