Dobriću na sto postavljena još jedna destinacija: Olimpijakos zainteresovan za košarkaša Zvezde

Pirejci bi morali da plate obeštećenje, ako žele da ga dovedu u svoje redove

  • 5
Ognjen Dobrić Foto: Marko Jovanović

Jedan od retkih košarkaša koji je na ovom Olimpijskom kvalifikacionom turniru opravdao sva očekivanja u nacionalnom timu Srbije jeste Ognjen Dobrić, iza kojeg je i izuzetno dobra završnica sezone. Prema pisanju stranih medija, za njega je postojalo interesovanje u taboru Barselone, a sada se u trku uključio Olimpijakos.

Nema sumnje da je ispred Dobrića izuzetno turbulentno leto na transfer pijaci, a dobra stvar po njega je što će definitivno moći da bira novu sredinu i da vaga ponude koje budu dolazile pred njega na sto.

Prema pisanju lista Fos, Dobrić je jedan od kandidata za poziciju prvog šutera u ekipi. Problem je što Jorgos Barcokas nije ograničio "tražnju" na srpskom košarkašu, već se tu nalaze i Ostin Holins, Vajler Beb, Darun Hilijard, Tajler Dorsi i Ajzea Kordinije iz Nantera. Pitanje je ko će biti najekonomičnija varijanta, znajući da grčki klub ipak prvo pogleda dva puta u novčanik, pre nego što donese odluku.

Srpski reprezentativac je pod komandom Radonjića odigrao najbolju sezonu u dosadašnjem toku karijere u kojoj je dolazio prosečno do 8,3 poena po utakmici i imao je sjajnih 45,6% za tri poena. Ranije je pod Sašom Obradovićem samo bio "epizodista", tako da mu je crnogorski stručnjak ulio novi život.

Ako bi želeli da dovedu Dobrića u svoje redove, drugi klubovi morali bi da plate obeštećenje Crvenoj zvezdi, pošto Ognjen ima ugovor na još godinu dana sa crveno-belima. Videćemo jesu li Pirejci zaista spremni na tako nešto.

Video: Dobrić: Sezona je bila izuzetno teška, drago mi je da smo je priveli kraju na najbolji mogući način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA