Nedović ostaje veran zelenoj boji: Srpski košarkaš "bukirao" mesto u Atini još dve godine

Panatinaikos je konačno došao do dogovora sa jednim od svojih najboljih igrača

  • 1
Nemanja Nedović

Foto: MN Press

Dugo je potrajala saga oko ostanka Nemanje Nedovića u redovima Panatinaikosa, ali kako stvari stoje sada je apsolutno sve rešeno. Grčki klub pristao je da potpiše ugovor sa srpskim košarkašem na dve godine, prema pisanju grčke agencije SDNA.

Naš momak je izrazio želju da ostane u zelenom dresu i naredne sezone, što i ne čudi, pošto je u vreme kada nije bio povređen pružao neke nestvarne partije u Evroligi. Završnicu sezone je preskočio zbog problema koje je imao sa koronavirusom, zbog kojeg nije mogao da nastupi na kvalifikacionom turniru u Beogradu, na kojem je Srbija poražena u finalu od Italijana.

Kako pišu grčki mediji, Nedović sada nema nikakve medicinske poteškoće i uskoro se vraća igri. Svakako će biti veliko pojačanje na perimetru za ekipu koju je nedavno preuzeo Dimitris Priftis. Uz njega se očekuje da u rosteru ostane i Joanis Papapetru, što će reći da Zeleni čuvaju igrače na koje su mogli da se oslone u godini koja je iza nas.

Srpski košarkaš je odigrao 13 utakmica u Evroligi ove sezone, gde je prosečno beležio 16 poena po susretu uz 3,7 asistencija i 1,9 skokova. Karijeru je započeo u Crvenoj zvezdi, a igrao je još za Lijetuvos Ritas, Golden Stejt, Valensiju, Unikahu i Armani. Potvrdu da će nastupati za PAO i dalje objavio je putem društvenih mreža.

Video: Naježim se kada čujem skandiranje MVP, MVP...: Micić poručuje da je fokus na finalu protiv Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA