≫ 

Saša Matić pevao Dončiću i ekipi, Slovenci uz srpskog folkera slavili plasman na Olimpijske igre

Kako drugačije nego uz srpski narodnjak

  • 5

Po povratku iz Kaunasa gde su obezbedili plasman na Olimpijske igre u Tokiju, slovenački košarkaši su organizovali proslavu velikog uspeha, a kako to obično bude kad su ovakve prilike u pitanju, srpski narodnjak najbolje legne kao štimung.

Slovenci znaju ko najbolje "baca u sevdah", pa je izbor pao na poznatog srpskog folkera Sašu Matića, koji je na privatnoj zabavi, samo za slovenačke heroje, svojim hitovima uveseljavao Luku Dončića, Jaku Blažiča, Edu Murića i ostale asove.

luka dončić Foto: instagram/lukadoncic

Luka je deo atmosfere sa žurke koja je upriličena u utorak uveče podelio na društvenim mrežama, na instagramu je "okačio" snimak na kojem je upravo Saša Matić za klavijaturama dok izvodi jednu od svojih numera.

Poznato je da je Dončić veliki ljubitelj domaćeg melosa, sa Bobijem Marjanovićem često izvodi duete u Dalasu, otud nije iznenađenje što je baš Matić bio izbor Slovenaca za specijalno veče.

Slovenija je, podsetimo, u Kaunasu, u finalu kvalifikacionog turnria za OI savladala domaćina Litvaniju uz 31 poen i "tripl-dabl" neverovatnog Dončića.

saša matić Foto: instagram/lukadoncic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA