≫ 

Ponoćna bomba Partizana: Zek Lidaj potpisao na dve godine!

Još jedno veliko pojačanje u Humskoj

Zek Lidaj, KK Partizan Foto: KK Partizan

Nova košarkaška transfer bomba iz Humske i to pred samu ponoć! Amerikanac Zek Lidaj (28, 202 cm) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom. 

Američki centar je u sezoni za nam igrao za Olimpiju iz Milana, u čijem je dresu beležio 10 poena i 4,5 skokova na 36 utakmica u Evroligi.

U talijanskoj seriji A, novi košarkaš Partizana je tokom regularnog dela sezone beležio 15,8 poena uz 6,2 skoka po meču. Tokom plej-ofa, Lidaj je imao prosečan učinak od 11,2 poena i 4,8 skokova.

Nekadašnji student Virdžinija Teh Univerziteta, započeo je svoju evropsku karijeru 2017. godine u izraelskom timu Hapoel Gilboa.

Posle toga, Lidaj je nastupao za Olimpijakos, Žalgiris i Olimpiju iz Milana.

Lidaj je treće pojačanje crno-belih otkako je na klupu seo Željko Obradović, a posle Kevina Pantera i Alekse Avramovića koji su pootpisali ugovore sa crno-belima.

Poslednjih dana crno-beli se dovode u vezu sa brojnim pojačanjima ozbiljnog pedigrea i nema sumnje da uprava Partizana pravi ozbiljan tim za sezonu koja sledi pod vođstvom trofejnog trenera.

Video: Obradović o povratku Vestermana, Veselog i drugih miljenika navijača: Razgovaraćemo sa svima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata Leki

    7. jul 2021 | 07:24

    E to je to, svi hoce da ih Zoc trenira

  • Delije sever

    7. jul 2021 | 08:43

    Sta ste mislili simpatizeri?Da ce drzava da sipa nenormalne kolicine novca da bi bili 17.Niste slusali delije nego ste podrzavali krah nase Zvezde sada vam je valjda jasno.Jednog igraca nismo napravili za reprezentaciju a ulozeni milioni i milioni evra!

  • Ultra kop

    7. jul 2021 | 09:10

    Sta smo mislili?Da ce drzava da nam uvaljuje novac jos sto godina a mi da se zezamo i da ulazimo svake godine u top 15,16,17?Bogami nece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA