≫ 

Stranci poludeli zbog Partizana: Od Španije do Turske, cela Evropa samo priča o Željkovom projektu

Crno-beli su večeras doveli svoje četvrto, veliko pojačanje za narednu sezonu u vidu Rodionsa Kuruksa

  • 66
Promocija Željka Obradovića, KK Partizan Foto: Nikola Tomić

Ne prestaju da padaju "bombe" od pojačanja u taboru Partizana. Nakon što su doveli Kevina Pantera, Aleksu Avramovića i Zeka Ledeja, crno-beli su danas oko 17.00 časova objavili da su sredili saradnju sa Rodionsom Kuruksom, što je čitavu košarkašku Evropu podiglo na noge, naravno uz navijače Partizana, pa i večitog rivala Crvene zvezde.

Niko ne može da prestane da priča o velikom projektu koji je Željko Obradović postavio na čvrste temelje. Partizan bez sumnje sada predstavlja jednog od glavnih favorita za osvajanje Evrokupa, prema kvotama se trenutno nalazi na trećem mestu iza Valensije i Virtusa iz Bolonje.

Brojni komentari na Tviteru stižu od korisnika i novinara iz Španije koji veličaju minuli rad u Partizanu i ističu da je Željko Obradović glavni "katalizator".

- Laso će onda reći da imena ne igraju, ali gledajte koji igrači dolaze u Partizan na Željkov poziv - komentar je jednog korisnika iz Španije.

- Da li Partizan igra Evroligu ove sezone? Mislim, sa rosterom koji imaju nema šanse da ne igraju?! - napisao je još jedan korisnik na engleskom jeziku.

- Avramović, Panter, Ledej i sada Kuruks. U ovom momentu, sastav Željka Obradovića se tek pravi. Partizan će biti tim koji će biti teško pobediti u Evrokupu - piše jedan saradnik španske Marke.

Jedan korisnik je uporedio Partizan sa PSŽ-om u fudbalu, po broju i kvalitetu pojačanja koje dovodi u ovom prelaznom roku, a jedan se zapitao da li su crno-beli novi CSKA.

- Partizan zvani PSŽ - kratko je napisao jedan korisnik.

- Željko Obradović je stigao u Partizan i potpisao: Aleksu Avramovića, Kevin Panter, Zek Ledej, Rodions Kuruks. Crna vatra će se vratiti u Evropu - još jedan je interesantan komentar na Tviteru.

- Da li je Partizan zapravo novi CSKA? Već sam rekao pre neki dan, Valensija će morati da upali baterije ili će imati težak izazov ove sezone - istakao je komentator iz Valensije.

- Rodions Kuruks je došao u Partizan. Pažnja na tim koji Željko Obradović sastavlja u Beogradu - reči su još jednog korisnika.

Video: Obradović o formiranju ekipe: Bio bih najsrećniji kad bih imao 12 srpskih igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk..🏀🏀🏀

    7. jul 2021 | 22:17

    Koliko komentara komšinice gledajte svoja posla ovo je sve normalno za klub renomea i najboljeg trenera evrope jbg ovi drugi nisu svesni veličine Partizana pa omalovazavaju..

  • Ноле

    7. jul 2021 | 22:47

    Како да не !? Жељков пројекатѕ😂😂😂.Зна се чији је ово пројекат.А,то што ви то јавно не смете да кажете то је ваш проблем.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    7. jul 2021 | 20:35

    Чуј Жељков пројекат😂😂😂😂. Државни пројекат сипај паре у бунар без дна..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA