F4 Evrolige i naredne sezone u istoj zemlji: Nemačka drugi put u nizu dobila čast da ugosti najbolje

Ovoga puta će najbolji igrati u Berlinu, a ne u Kelnu kao u sezoni za nama

  • 2
Vasilije Vasa Micić, Dejan Davidovac Foto: Marko Jovanović

Evroliga nije htela da promeni zemlju u kojoj će se održati idući Fajnal for, ali će grad domaćin ipak biti drugačiji. Nakon što je Keln opravdao epitet dobrog organizatora, tu ulogu će u 2022. godini pokušati da potvrdi glavni grad Nemačke - Berlin.

Biće to najverovatnije i svi se iskreno nadamo, prvi Fajnal for u post-kovid eri na kojem ćemo videti i publiku. Navijačima se nadamo i tokom ligaškog dela sezone, ali je jasno da će sve diktirati potencijalni sojevi koronavirusa, poput delte koja nam preti ovog leta.

Takmičenje će se održati od 27. do 29. maja u veličanstvenoj "Mercedes-Benc Areni", a Berlin će po treći put biti domaćin najboljim košarkašima Evrolige, pošto je to bio 2009. i 2016. godine. U glavnom gradu Nemačke već se prave planovi oko organizacije fan-zone, kao i dodele nagrada.

"Mercedes-Benc Arena" može da primi oko 14.500 ljudi, a pored košarke u njoj su se kroz godine održavala nadmetanja u hokeju na ledu, rukometu, borilačkim veštinama, boksu i e-sportu.

Video: MVP Evrolige Vasa Micić istakao da ne čita komentare i to ga je spasilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1992.

    7. jul 2021 | 22:36

    Dobro je da se zna, da može komšinica hotel da rezerviše... u Nišu⚫⚪⚫⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA