≫ 

Džikić pravi snažan tim, Budućnost dovodi pleja iz Evrolige

Doskorašnji igrač Bajerna seli se u Podgoricu

  • 7
denis sili Foto: MN Press

Iskusni američki košarkaš Di Džej Sili na putu je da pojača podgoričku Budućnost sa kojom je blizu dogovora, prenosi grčki sajt Total basket.

Sili je prošlu sezonu proveo u minhenskom Bajernu igrajući Evroligu gde je na prosečno beležio 8,1 poen po meču uz 2,2 asistencije na 27 utakmica za nemački sastav.

Podjednako dobro može da pokriva pozicije jedan i dva što će vicešampionu ABA lige dobro doći nakon odlaska Nikole Ivanovića u Crvenu zvezdu.

Tu je iz prošle sezone sjajni Džastin Kobs, a prethodno su klub stigli Marko Jagodić-Kuridža, Edin Atić, Džejkob Vajli i Igor Drobnjak, pa će novi trener Aleksandar Džikić imati dobar sastav na raspolaganju.

Video: Naježim se kada čujem skandiranje MVP, MVP...: Micić poručuje da je fokus na finalu protiv Italije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limdar

    10. jul 2021 | 08:40

    Ajmo braćo cigani da ispljujemo Džikića kako on sme da dovodi igrače kada mije pitao Ćovića i FMP-2 dali to može. Trebalo bi Partizana i svi što se pojačavaju da izbacimo iz ABA lige zna se ko mora biti prvi i tačka.

  • Fuenlabrada

    10. jul 2021 | 09:53

    Dovela bi i Zvezda pojacanja ali dok ne resi spor sa svojim bivsim igracem koji se vodi pred BATom nece moci. Pojacanja mogu da dovode samo timovi koji nemaju dugovanja i pokrenut spor kod FIBE. Imate lepo u tabeli gde su i ostali timovi kojima nije dozvoljeno dovodjenje pojacanja.

  • Stefan

    10. jul 2021 | 09:47

    Bice jaka Buducnost ove sezone ali ce svakao voditi borbu sa Cedevitom i Zvezdom za ulazak u plej of.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA