≫ 

Rubio držao čas u Parizu, dao 17 poena za pet minuta, "sredio" Francuze u pripremnom meču za Tokio

Vrhunska partija plejmejkera "Furije"

  • 2
Riki Rubio foto: twitter/Gigantes del Basket

Španija i Francuska odigrale su vrlo intersantan prijateljski meč u okviru priprema za olimpijski turnir na kojem su obe selekcije jaki kandidati za medalje.

Ekipa Serđa Skariola je pred krcatim tribinama "Bersija" kontrolisala meč od početka do kraja, savladala domaći sastav rezultatom 87:79, uz fenomenalnu partiju lidera ekipe Rikija Rubija. Kad se meč "lomio" duh Majkla Džordana je ušao u Rubija koji je uzeo stvari u svoje ruke i odigrao verovatno jednu od najboljih utakmica u dresu Španije.

Plej Minesote je za poslednjih pet minuta meča, preciznije za četiri i po, ubacio nestvarnih 17 poena od ukupno 21 Španije u tom intervalu!

Fenomenalni Rubio demonstirao je neverovatno šutersko umeće, vezivao je odbranu Francuza u čvor i ljubiteljima košarke priredio neverovatan ugođaj bez obzira na kojoj su strani.

Rubio je na kraju meč završio sa 23 poena, bio je daleko najzaslužniji za trijumf Furije u čijim je redovima zapaženu partiju pružio i Vili Ernangomez sa 16 poena i 5 skokova.

Kod Francuza, Furnije je dao 15 poena, Ntilikina 13, a Rudi Gober 12.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA