≫ 

Pešić se oglasio povodom glasina da preuzima Srbiju, da li ove reči znače da imamo novog selektora?

- Toliko od mene. Trenutno sam na odmoru i ne želim da učestvujem u bilo kakvoj promociji - zaključio je on

  • 6
Milivoje Karalejić Foto: MN Press

Tokom dana je došla informacija da Igor Kokoškov neće biti više selektor košarkaša Srbije, a da će ga naslediti Svetislav Pešić. Tu vest je za Sportklub prokomentarisao i sam Kari.

- Meni nije potrebna nikakva promocija. Ja sam uvek spreman da pomognem, a to mogu i na druge načine - započeo je Pešić.

Sledi udarni deo, onaj koji može „ovako, onako“ da se tumači.

- Mogu da pomognem, ne samo našoj reprezentaciji, nego ukupno srpskoj košarci.

Da ne bi bilo nedoumice, Pešić je za odjavu ostavio sledeće:

- Toliko od mene. Trenutno sam na odmoru i ne želim da učestvujem u bilo kakvoj promociji - zaključio je on.

Trenutno je bez angažmana, o njegovom znanju, iskustvu i kvalitetima je izlišno govoriti, osvajač zlatnih medalja na svetskom i evropskom prvestvu sa našom zemljom. Harizmatičan, autoritativan, čini se kao idealno rešenje za novonastalu situaciju u našem taboru.

Pešić bi sasvim sigurno doneo novu energiju u ekipi, veću odgovornost igrača prema reprezentaciji koja bi za sve trebalo da predstavlja svetinju.

Na potezu je KSS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    14. jul 2021 | 21:33

    Pirke je car!

  • Dragutin

    15. jul 2021 | 00:11

    KSS je u takmičarskom i organizacionom smislu u rasulu. Nike red da samo Kokoškov bude krivac. Sve mlade selekcije su ispale iz A zone, a seniorska kreće novi ciklus od kvalifikacija sa smenom generacija i problemom bez NBA i EL igrača. Pešić je preko potreban KSS prvenstveno u mlađim selekcijama, da se postavi sistem, edukuju treneri koji rade sa kadetima i juniorima. Pešić i profesor Karaleić imaju posla po Srbiji jer je stanje alarmantno. Danilović mora otići sa mesta predsednika i tu treba doći menadžer. KSS ne radi ništa na skautungu u Republici Srpskoj(deci koja dođu u Srbiju ne daje košarkaško državljanstvo) i dijaspori, deca sa 14 godina odlaze u Španiju, Grčku, imamo veliku dijasporu u Nemačkoj, Kanadi, SAD i Australiji i tu se ništa ne radi. Teška reorganizacija reprezentativnih selekcija nam treba. U KSS su se namestili bivši reprezentavci i oni samo pijani pričaju kako je bilo u njihovo vreme i da su oni bili bolji nego Jokić i Dončić(spinuju jer ga nisu uspeli dovesti u srpsku reprezentaciju).,a ništa konkretno ne rade. Incidenr sa tutulom EP košarkašica ne može biti alibi za nerad u KSS.

  • Czv

    14. jul 2021 | 22:23

    Jedan je Obradović Saša-DELIJE SEVER

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA