≫ 

Bomba na Malom Kalemegdanu: Nikola Kalinić se vratio u Zvezdu!

Zvezda je preotela ovog košarkaša od Barselone

Nikola Kalinić Foto: MN Press

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić vratio se u Crvenu zvezdu i potpisao dvogodišnji ugovor, objavljeno je na sajtu crveno-belih.

Kaliniću je ugovor sa Valensijom istekao, odmah su se pokrenule priče gde će nastaviti karijeru, a dugo su među favoritima bili Barselona, pa čak i beogradski Partizan.

Međutim, Partizan je brzo otpao iz te priče, dok je Barselona postajala sve upornija jer se već otarasila Adama Hange i Viktora Klavera.

Nakon što su španci objavili, navode su potvrdili i Eurohoops, ali i prestižni košarkaški novinar Emilijano Karkija, a na kraju je i Zvezda sama saopštila.

Podsetimo, Zvezda je u dosadašnjem prelaznom roku dovela Nikolu Ivanovića, Luku Mitrovića, Stefana Lazarevića i Erona Vajta, dok bi dolazak Nikole Kalinića bio ogromno pojačanje u ovom klubu.

Nikola Kalinić je rođen 08.11.1991. godine, prve korake načinio je u rodnoj Subotici, da bi nakon epizoda u Vojvodini i Radničkom svoj ogroman talenat materijalizovao dolaskom u Crvenu zvezdu gde je u samo jednoj sezoni osvojio tri trofeja.

Nakon toga odlazi u Fenerbahče gde osvaja Evroligu i trofeje u turskom šampionatu i kupu, a prethodne sezone bio je jedan od najboljih pojedinaca Valensije. Paralelno sa klupskim ostvarenjima bio je deo reprezentacije Srbije i osvajao je medalje na Svetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama 2014 i 2016.godine.

Video: Gudurić i Kalinić tokom zajedničkog boravka u Fenerbahčeu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    15. jul 2021 | 19:30

    Drago mi je je sto onaj avramovic nije dosao u zvezdu,pokazace se kao NAJVECE razocarenje u partizanu,zivi bili pa videli,mista partizan nece postici ni naredne sezone,primer radi buducnost,modnar,cedevita,isti sablon i na kraju truba,zvezda ce biti KAZNENA ELSPEDICIJA,za partizan,i sa ovim sadasnim timom sa pola snage ih tucemo,tako za nas nema zime,moze i harden da im dodje,bice UVEK ALI UVEK IZA😉😂😂🙂🙂🙂🐒🐒🐒🐒🐒🐵🙈🤪

  • Obi

    15. jul 2021 | 18:32

    Bravo Kalina DELIO

  • Darko

    15. jul 2021 | 18:28

    Izvadili smo karticu iz dzepa i prpa odma a bice jos dobrih igraca uskoro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA