≫ 

Tepić na orginalan način objavio kraj karijere: Naređao dresove svih klubova gde je i igrao

Nekadašnji reprezentativac Srbije završio karijeru u 35. godini

  • 0
Milenko Tepić Printskrin: Instagram/Tepa5

Nekadašnji reprezentativac Srbije, bivši košarkaš Partizana, PAOK-a, Lijetuvus Ritasa i drugih klubova, Milenko Tepić završio je profesionalnu karijeru.

Kako je saopšteno iz kluba, Tepić će ostati u Megi na poziciji im menadžera ekipe.

On je odluku objavio na Instagramu uz veoma orginalni video

- Prošlo i 19 godina profesionalne karijere, a kao da je juče sve počelo. Hvala svim mojim trenerima, saigračima, navijačima, koji su bili uz mene, ja ću vam večno biti zahvalan, a najviše hvala košarci na svemu sto mi je pružila - napisao je Tepić.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milenko Tepic (@tepa5)

Tepić je istakao da posle odluke da završi igračku karijeru, nije morao mnogo da razmišlja o predlogu da ostane u Megi na novoj poziciji.

- Samu odluku da završim igračku karijeru nisam doneo lako, ali sa druge strane, kada mi je uprava Mege ponudila ostanem u klubu na poziciji Tim menadžera, brzo smo stigli do dogovora. U Megi sam godinu dana, ali za to vreme sam samo potvrdio mišljenje koje sam imao i ranije, da se radi o izuzetno organizovanom klubu u kome postoji sistem i gde su svi zaista 24 sata posvećeni igračima i njihovom napretku.

- Verujem da mi neće biti puno potrebno da se naviknem na novu ulogu pošto sam već upoznat sa sistemom funkcionisanja kluba, uslovima, kao i da sam sa većinom igrača već imao priliku da igram i treniram. Željno iščekujem početak novog poglavlja za mene - izjavio je Tepić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA