≫ 

Bomba u Podgorici! Vladimir Micov je novo pojačanje Budućnosti

Bivši košarkaš se vraća na mesto gde je stekao svoju afirmaciju

  • 8
vladimir micov Foto: MN Press

Bivši košarkaš Olimpije iz Milana i reprezentacije Srbije, Vladimir Micov biće novo pojačanje Budućnosti iz Podgorice, pošto je potpisao jednogodišnji ugovor, a transfer je potvrdio i klub na svom zvaničnom sajtu.

Ovaj transfer je poput i prethodnih najavljen od strane košarkaševog agenta, Miška Ražnatovića, koji je zagonetkom "zagolicao" maštu svojih fanova, međutim, čak ni ova zagonetka nije bila previše teška za košarkaške sladokusce.

Micov je prethodne četiri godine proveo u redovima Olimpije iz Milana, gde je, može se slobodno reći, postao deo istorije ovog kluba.

Tokom svake od sezona je bio bitan šraf ekipe i jedan od najboljih igrača u timu, bez obzira na to kakve su zvezde evropske košarke igrale pored njega.

Nakon odlaska, svi mediji i navijači su ga priželjkivali u Partizanu, a čak je i on sam nekoliko puta pomenuo da bi voleo da zaigra u klubu koji voli.

Međutim, očigledno u ovom trenutku nije potreban "crno-belima", ali će se ipak okušati u ABA ligi, samo u dresu drugog kluba - Budućnosti.

ABA liga će bez premca iduće godine biti najzanimljivije košarkaško takmičenje za gledanje.

Video: Najbolji trenuci finalnog meča ABA lige između KK Budućnost i KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    16. jul 2021 | 15:05

    ЈСД на апаратима 😂

  • 🔴🔵⚪

    16. jul 2021 | 15:37

    Iskreno, nisam ni bio za to da se vratis u Partizan. Ipak ti je 36 godina. U Podgorici ces svakako imati vecu minutazu. Pozz od grobara...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA