≫ 

Postao je kultni: Čuveni Lebronov dres dok još nije bio u NBA biće plaćen bar 400.000 dolara

Reč je o dresu iz vremena dok je bio srednjoškolac i nastupao za ekipu svoje škole, a koji je imao na sebi kada se fotografisao za čuvenu naslovnu stranu

  • 0

Video: Lebronov dres dok još nije bio u NBA košta 400.000 dolara: U pitanju je onaj sa čuvene naslovnice

Aukcijska kuća "Džulijens" sa Beverli Hilsa sprema neverovatnu aukciju sportskih rekvizita i predmeta na kojoj će pojedine stvari možda dostići i cenu od milion dolara.

Za sada se najviše priča o dresu Lebrona Džejmsa koji je ponuđen, a interesantno je da to nije nijedan od dresova iz NBA timova u kojima je igrao.

Reč je o dresu iz vremena dok je bio srednjoškolac i nastupao za ekipu svoje škole, a koji je imao na sebi kada se fotografisao za čuvenu naslovnu stranu "Sports Illustrated-a".

Ta kultna naslovnica je imala naslov "The Chosen One" ("Izabrani" u prevodu na srpski), a odnosi se na to da je Lebron kao najveći talenat bio predviđen da postane novi Majkl Džordan.

Očekuje se da taj dres na aukciji dostigne cenu od najmanje 400.000 dolara.

Osim Lebronovog dresa na aukciji će biti ponuđeni neke lične stvari nekih od najpoznatijih sportista sveta, kao i kolekcionarski predmeti, a koji su to možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Aukcija Džordanovih patika: Kolekcionari su spremni da plate i 120.000 dolara za neke primerke!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA