Kvinsi Miler nije zaboravio da igra basket: Dominirao na debiju u BIG3 ligi, ali ipak pretrpeo poraz

Miljenik navijača Crvene zvezde je odlučio da se okuša u novom sportu

  • 0
Kvinsi Miler, BIG 3

Printskrin: Instagram / qmillertime

Bivši NBA igrač, a ujedno i jedan od najboljih stranaca koji je ikad igrao u Crvenoj zvezdi, Kvinsi Miler odigrao je svoju prvu utakmicu za basket ekipu Bivuak, koja se takmiči u BIG3, a od nedavno u ovom takmičenju igra i naš as Dušan Bulut.

Miler je tokom svog boravka u Zvezdi pobrao simpatije svih navijača ovog beogradskog kluba, njegov performans protiv Reala iz Madrida u Pioniru je jedna od najboljih izvedbi u Evroligi nekog košarkaša koji je nastupao u "crveno-belom" dresu, a ta partija nije bila jedina tog tipa.

Igre u Zvezdi su ga preporučile Makabiju, međutim, povreda koju je zaradio dok je igrao košarku kod kuće ga je koštala milionskog ugovora i njegova karijera je krenula strmoglavo da pada.

Posle Makabija, Miler je igrao za Bamberg, Taujan Arčinald i Benfiku, pre nego je odlučio da se oproba u novom sportu koji je iz dana u dan sve popularniji, a čak je dobio i debi na Olimpijskim igrama u Tokiju - basket "tri na tri" (Basket 3x3).

Tokom noći između subote i nedelje, kada je svoj debi imao i Dušan Bulut, došlo je vreme i za Kvinsija da pokaže šta ume - a on je svima dao doznanja da i dalje sjajno barata narandžastom loptom.

Protiv aktuelnog šampiona, ekipe "Three Headed Monsters", Kvinsi Miler je postigao 19 poena, a pritom je dodao i pet skokova, međutim, njegov Bivuak je ipak poražen sa 51:48.

Video: Bulut posle bronze poručuje: Sad ostaje sve na Đokoviću da nam donese još jedno zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA