Kakav gest Dalasa: Novicki, Kjuban i Kid dolaze čak u Ljubljanu da ponude Luki novi supermaks ugovor

Nema šta, Maveriksi stvarno cene ono što Dončić radi

  • 8
Luka Dončić Foto: Tanjug/AP

Iako je imao ogromnu želju da uvede Sloveniju u olimpijsko finale, Luka Dončić je stao na poslednjem koraku. Nikola Batum je "zalepio" Klemena Prepeliča na putu ka košu u poslednjoj sekundi i tako sprečio Zmajčeke da zakažu susret sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država u borbi za zlato.

Međutim, Luka se na turniru pokazao kao jedna od glavnih, ako ne i glavna zvezda čitavog turnira. Jednom rukom vodio je svoju reprezentaciju do borbe za medalje, a sve to pratili su iz "njegovog" Dalasa gde mu spremaju novi ugovor.

Od skora specijalni saradnik, Dirk Novicki će zajedno sa trenerom Džejsonom Kidom, vlasnikom Markom Kjubanom, generalnim menadžerom, Nikom Herisonom i asistentom Majklom Finlijem otputovati u Sloveniju naredne sedmice kako mi Dončiću ponudili petogodišnji supermaks ugovor, prenosi Mark Stejn.

Očekuje se da Luka prihvati ugovor vredan više od 200.000.000 dolara na pet godina. Njegov aktuelni je važio do kraja prošle sezone, a potom se fokusirao na nastupe u slovenačkoj reprezentaciji sa kojom će se sutra boriti za bronzanu medalju.

Slovenačka senzacija je postala glavni igrač Dalasa i sam put čelnika Maveriksa u Ljubljanu dovoljno govori o tome koliko ga cene. Time samo žele da potvrde da je on njihov ubedljivo najvažniji igrač u godinama koje dolaze i od njega žele da naprave legendu franšize.

Video: Radnik sjajnom kombinacijom šokirao Kragujevac: Milovanović postigao prvi gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA