≫ 

Bulutova nova simultanka među NBA zvezdama, bivši igrač Zvezde rešio meč protiv Srbina

Još jedna sjajna partija našeg basketaša u Americi

  • 0
Srbija, Olimpijske igre, Tokio 2020

Foto: Tanjug/AP

Srpski basketaš Dušan Domović Bulut bio je najbolji strelac u ekipi "Power" drugi meč zaredom u okviru 6. kola atraktivne "big3" lige, koja se, nakon Milvokija, preselila u Nju Orleans.

Bulutov tim, ipak, nije uspeo da dođe do četrvte pobede ove sezone, sada je na skoru 3-3, ali našeg basketaša može da raduje činjenica da je još jednom ostavio sjajan utisak među bivšim NBA asovima.

Bulut je u porazu od ekipe "Aliens" 50:45 postigao 15 poena i upisao 9 skokova.

Zanimljivo, utakmicu je rešio nekadašnji košarkaš Zvezde Andre Ovens sa "četvorkom" pred sam kraj meča kojom je rešeno pitanje pobednika. Ovensa navijači Zvezde pamte iz sezone 2008-2009. kada je bio deo ekipe sa Malog kalemegdana. Meč je završio sa 14 poena.

 

Za "Aliens" inače igra i nekadašnji prvi pik sa drafta Greg Oden (33), čija je profi karijera rano završena zbog ozbiljnih povreda kolena, ali, srećom, snažni centar je dovoljno fit da može da igra u ovakvoj vrsti takmičenja. Oden je postigao 12 poena za svoj tim.

 

Podsetimo, Bulut je proglašen za najboljeg igrača minulog kola u kojem je meč završio sa 27 poena.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA