≫ 

Zvezda čeka Markovića i Jovića, ali se raspituje i za Nejta Voltersa

Amerikanac bi mogao da bude jedna od opcija za narednu sezonu kluba sa Malog Kalemegdana

  • 9
nejt volters Foto: MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda je u procesu stvaranja ekipe za narednu sezonu, neke kockice su već posložene, ali kako bi slika bila kompletna potrebno je da se ekipa dopuni sa još nekoliko kvalitetnih imena.

Traži se plejmejker za jaču spoljnu liniju, u igri su Stefan Jović i Stefan Marković, međutim na Malom Kalemegdanu su okrenuti i nekim drugim opcijama budući da i dalje nije postignut dogovor sa jednim od dvojice pomenutih proverenih imena.

Intersantana vest u tom smislu stiže iz Grčke, sa portala totalbasket, koji saznaje da Zvezda "opipava puls" još jednog svog bivšeg igrača - Nejta Voltersa.

Volters je naravno dobro znano ime među crveno-belim navijačima, igrao je jednu sezonu za Zvedu i ostavio sasvim solidan utisak. U međuvremenu je promenio četiri kluba, sjajan je bio u francuskom Šalonu što mu je donelo dobre ugovore u Žalgirisu, Makabiju, potom i u Uniksu gde je proveo minulu sezonu sa prosekom od 9.5 poena po meču, te 3.3 skoka i 3.7 asistencija u okviru VTB lige.

Pomenuti grčki portal kaže da se Zvezda zasad samo raspitivala o Voltersovom statusu, ništa više od toga.

Video: Marko Simonović otkrio kako se snalazi u ulozi oca i koju pesmu poručuje u kafani...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    10. avgust 2021 | 08:10

    Poslednji trzaji čovićevog mutanta, a onda sledi ostavka gašenje i vraćanje imena i grba na mali kalemegdan i da konačno posle deset godina ponovo imamo derbije naša dva najveća kluba!!!

  • 🔴🔵⚪

    10. avgust 2021 | 08:06

    Xaxaxa, pa ovaj mucenik prosle sezone Partizanu dao 1 POEN u Beogradu🤣🤣🤣

  • Rasomon

    10. avgust 2021 | 09:02

    Zvezdi treba centar, plej i bek suter i to brzo jer su propreme neke ekipe vec pocele.Misljenja sam da je Pulen bio odlican ali ga je ugrabila Cedevita Olimpija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA