≫ 

Zvezda dovela još jednog starog poznanika u svoje redove: Nejt Volters ponovo u crveno-belom!

Košarkaši kluba sa Malog Kalemegdana nastavljaju da se pojačavaju za narednu sezonu

  • 14
nejt volters Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde polako, ali sigurno kompletiraju roster za predstojeću sezonu. Novi ugovor sa crveno-belima potpisao je Nejt Volters, koji je nastupao za ovaj tim i u sezoni 2016/17. Potpisao je jednogodišnji ugovor sa klubom.

Već danima unazad govorilo se o angažmanu novih igrača u crveno-belom taboru, a nekako se stidljivo provlačilo ime Nejta Voltersa. Igrač koji nastupa na poziciji plejmejkera biće dobra adicija za Crvenu zvezdu. Rođen je 15. maja 1991. godine, a izabran je kao 38. pik na NBA draftu 2013. godine od strane Vašington Vizardsa.

Ovaj košarkaš je međutim odmah trejdovan za Milvoki Bakse, gde se zadržao do 2015. godine, a onda je kratko boravio u Nju Orleans Pelikanima. Potom se preselio u Evropu, gde je igrao za Bešiktaš i Crvenu zvezdu, a potom se na kratko vratio "preko bare" i igrao je u Juti.

Nakon te kratke epizode, ustalio se na Starom kontinentu i igrao je u Francuskoj za Elan-Šalon, za Žalgiris u Litvaniji, Makabi iz Tel Aviva u Izraelu, a poslednji klub bio mu je ruski Uniks iz Kazanja.

Podsetimo da je Zvezda pre Voltersa u klub dovela još Nikolu Ivanovića iz Budućnosti, potom Luku Mitrovića iz istog kluba, a kasnije su se priključili Nikola Kalinić iz Valensije, kao i Eron Vajt. Poslednje pojačanje u nizu bio je Stefan Lazarević iz redova FMP-a.

Video: Svi smo plakali sa Dejanom: Najteže suze trenera Savića dok se vaterpolisti opraštaju uz Sad adio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    10. avgust 2021 | 20:43

    Pazi kad sam u jednom trenutku pozeleo da udje Gobeljic!Ovaj Gajic....majko mila....

  • 🔴🔵⚪

    10. avgust 2021 | 20:00

    Pa ovaj izgubljen i u vremenu i u prostoru. Prosle godine Partizanu dao 1 poen🤣🤣

  • ZVEZDA

    10. avgust 2021 | 22:08

    Ne mogu pošteno da se obradujem čoveku zbog glupog fudbala! 💪❤🤍DOBRO DOŠAO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA