Aleksa Avramović o svom dolasku u Partizan: "Ako te pozove Željko Obradović, to je to..."

Jednom u karijeri zove najbolji trener u Evropi

  • 11
Aleksa Avramović Foto: Marko Jovanović

Srpski košarkaš, ujedno i reprezentativac naše zemlje, Aleksa Avramović stigao je kao veliko pojačanje ovog leta u redove Partizana, iako je imao ponude nekih ekipa iz Evrolige. Kako je rekao najveći razlog zašto je odabrao baš "crno-beli" dres jeste novi trener ovog kluba, Željko Obradović.

Imao je odličnu sezonu u Estudijantesu i bio je među najboljim strelcima španske lige, što je rezultiralo ponudom Baskonije, međutim, kako on kaže, kada pozove Željko Obradović to je to.

- Normalno je da na početku priprema bude teže i malo jače. Izlazimo iz dugih i napornih sezona, svakako je bilo dovoljno vremena za odmor. Što više napreduješ sad, kako na timskom, tako i na individualnom planu, bićeš spremniji za novu sezonu - rekao je Aleksa za klupsku televiziju, pa se potom nadovezao i na rad sa trenerom "crno-belih" Željkom Obradovićem.

- Svi znamo ko je Željko Obradović. Sjajan trener, najpozitivniji su mi utisci. Kada se pričalo o mom potencijalnom dolasku u Partizan, saigrači iz reprezentacije su mi rekli: 'Ako te Zeljko pozove, to je to' - izjavio je Avramović.

Podsetimo, pored Alekse Avramovića, Partizan je ovog leta doveo još i Dalasa Mura, Zeka Lideja, Kevina Pantera, Rodiona Kuruca i Alena Smailagića.

Video: Avramović pred prvi meč Orlova: Igraću za Srbiju u Čačku, odmah se naježim

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neba

    12. avgust 2021 | 18:05

    Cek bre...i ovaj reko da ih mrzi,a oni oberucke primaju i jos mu se raduju....pa to mogu samo oni, verovatno ni psihijatri nemaju odgovor na to.

  • Zulender 2

    12. avgust 2021 | 17:43

    Hahahahahahahahahahahaha, kako je lako napaliti glodarsku masu! Cuj, ako zeljko zove to je to, a odbio ih prvi put!!!

  • baba smilja iz darosave

    12. avgust 2021 | 18:38

    proslo je vreme njegove taktike to je za 19 vek urlanje na igrace i maltretiranje to vise niko ne bi trebao da trpi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA