≫ 

Partizanov Letonac stigao u Beograd, "na liniji" je sa Bogdanom, zna za strogoću Obradovića

Prve reči Letonca po dolasku u srpsku prestonicu

  • 5
rodions kuruks Foto: youtube/partizanbc

Ekipa Partizana polako se kompletira na pripremama, čekaju se prve zvezde tima, a Željko Obradović od danas može da računa na jednu od njih - Rodions Kuruks.

Momak koji stiže iz NBA lige kaže da mu nova sredina nimalo nije nepoznata jer je već bio u Beogradu, a o Partizanu je dobio najdetaljnije informacije od zemljaka Davisa Bertansa, kao i od Bogdana Bogdanovića.

- Nisam prvi put ovde, bio sam sa Barselonom na meču protiv Crvene zvezde. Upoznat sam sa gradom, Srbijom i Partizanom - počeo je prču za klupski sajt Letonac.

I njemu su navijači prva asocijacija na Partizan...

- Partizan ima jedne od najboljih navijača na svetu. Pričao mi je Davis Bertans o svemu, davao mi je savete. Isto kao i Bogdan Bogdanović... Pomogli su mi dosta. Bogdan mi je preneo da ga uvek pozovem ako mi zatreba pomoć.

Nije se naigrao Letonac takmičarske košarke prethodne sezone, pa očekuje da ga Obradović vrati u ritam.

- Znam da je Željko super-dobar trener, ali i strog. Siguran sam da me čeka veliki izazov i siguran sam da ću se adaptirati. Obradović je velika legenda Evrope, bez dileme. Nisam igrao u NBA ligi, verujem da će iz mene izvući najbolje.

Partizanov adut je svestan da se od njega očekuju velike stvari u napadu na tron Evrokupa, ABA lige i superlige.

- Očekujem dobru sezonu. Znam da će biti teško, ali imamo dobar tim i svi očekuju puno od nas. Nadam se da ćemo biti uspešni - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dosao si na olimp

    14. avgust 2021 | 15:19

    Dobro dosao u SRPKI PONOS ,Rekli su ti istinu , nema boljih navijaca na svijetu sve drugo su lose kopije i bezuspjesni plagijatori..mnogi proklinju svoju mladost sto su izabrali neke male nevazne i totalno nebitne klubove pa za njih kobajagi navijaju..vidjeces iuvjeriti se sam..

  • bokus

    14. avgust 2021 | 15:54

    Добро дошао у ИНСТИТУЦИЈУ!Желим теби, целом тиму и свим навијачима све најбоље, успех и много радовања за све!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA