≫ 

Mega poslala još jednog igrača u NBA ligu: Simonoviću 4.3 miliona dolara od Čikago Bulsa za 3 godine

Ugovor je potpisan na tri godineega

  • 2
Marko Simonović Mega Sokerbet Foto: MN Press

Doskorašnji košarkaš i centar Mege, Marko Simonović iduće sezone će nastupati u redovima Čikago Bulsa, saopštio je novinar zadužen za NBA ligu Majkl Skoto na svom Tviter profilu.

Mladi Marko Simonović, inače reprezentativac Crne Gore, tokom prethodne sezone je bio jedan od najboljih igrača Mege, gde je sa Petruševim činio savršen centarski tandem.

Igre u ljubičastom dresu u ABA ligi su ga preporučile mnogim ekipama, te nije ni čudo zašto je Čikago izabrao ovog centra sa 44. pozicije. Odnosno, pikovi s tih pozicija nisu preterano vredni, ali mogu postati zvezde - poput Nikole Jokića.

Simonović je potpisao trogodišnji "ruki" ugovor, prema kom će mu pripasti 4.3 miliona dolara u za provedeni period u gradu "Vetrova".

Ono što mladom centru može mnogo značiti u budućnosti je i činjenica da će mu saigrač biti Nikola Vučević, njegov drug iz reprezentacije.

Video: Fenomenalna akcija Mege i još bolje zakucavanje Novaka Simonovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • forstat

    14. avgust 2021 | 21:29

    simonovic ce imati dobru NBA karijeru, lik ima potencijal, skokovi su ono sto se trazi u NBA plus je dobar suter.. svetla buducnost je pred njime

  • oz

    15. avgust 2021 | 14:49

    Simoooooooonoviiiiic….kako ce sad da vriste komentatori iz Cikaga kad Simon pogodi za tri poena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA