≫ 

Panter stigao u Beograd i imao poruku za navijače Partizana: "Ne mogu da dočekam početak sezone"

Najveće pojačanje crno-belih ističe da je srećan što je ponovo u prestonici Srbije

  • 9
Kevin Panter Foto: Youtube / BC Partizan / Printscreen

Košarkaši Partizana se polako, ali sigurno okupljaju za početak priprema za novu sezonu. Od ponedeljka su u stroju svi mlađi košarkaši i oni koji će konkurisati za mesto u timu, dok će stranci ući "u mašinu" počevši od sutra, kada crno-beli putuju na Zlatibor.

Među poslednjima su u glavni grad Srbije pristigli Kevin Panter, za kojeg se smatra da će biti najveće pojačanje, zajedno sa Vilom Mozlijem koji je u Partizanu već nekoliko sezona.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde istakao je da je srećan što se vratio u Beograd, ističući da je sa svim manje-više upoznat od prethodnog boravka.

- Osećaj je dobar ponovo biti u Beogradu. Kao što znamo, već sam živeo ovde i lepo je videti stvari od pre. Znam dosta o Beogradu, Srbiji i Partizanu, ali radujem se što ću naučiti nove stvari - rekao je Panter.

Bio je pomalo šokiran konstatacijom da treninzi već sada traju oko tri i po sata. Željko Obradović je ozbiljno prionuo na posao.

- Tri i po sata? Radimo ono što moramo da radimo. Svi moramo biti spremni za posao kako bismo imali dobru godinu. Ne mogu da dočekam da počnem i da sve ide kako treba. Volim to što sam saigrač sa Zekom Lendejlom. Doći ovde i biti ponovo sa njim je uzbudljivo.

Imao je poruku Panter za sve navijače Partizana.

- Sve je to samo motivacija. Neophodno je biti fokusiran. To je samo košarka, treba se zabaljvati. Očekujem da pobeđujemo, što sam uglavnom radio tokom svoje karijere, kao i da osvojimo što više titula ove godine. Za navijače, imam jednu poruku - ne mogu da dočekam početak - zaključilo je pojačanje Partizana.

Što se Mozlija tiče, on je u najvećoj meri upoznat sa stanjem u klubu, mada će se ovaj put vratiti u drugačiju sredinu.

- Dobio sam mnogo poruka otkako je Obradović došao u klub. Znam da je ovo velika prilika i daću sve od sebe. Verujemo u sebe i tim i moramo da stvorimo jedinstvenu hemiju, ali sada sve izgleda odlično - rekao je Vil.

Video: Golčina s pola terena u Kruševcu: Dugo nije viđena majstorija kao Marjanovićeva u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    15. avgust 2021 | 14:17

    TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA! 🖤🤍🖤🤍

  • kosingas

    15. avgust 2021 | 14:25

    Extra pojacanje. U pravom trenutku njegove karijere. Sad moze da pruzi jos vise nego do sada. Bravo za pojacanja.

  • Aleksandar

    15. avgust 2021 | 14:12

    Tako i ja kad predjem na drugi posao a veca mi plata ne mogu da docekam prvu platu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA