Zvezda pali motore, Radonjić poručuje: "Tražimo igrača na poziciji pet da kompletiramo ceo roster"

Crveno-beli su obavili lekarske preglede i od subote kreću sa organizovanim aktivnostima - Ivanović, Holins i Volters će se naknadno priključiti

  • 21
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde obavili su tokom prethodna dva dana neophodne medicinske provere i testiranja pred početak nove sezone i počev od danas su se "preselili" u Halu "Aleksandar Nikolić" na uvodni deo priprema.

Igrači će u početku raditi na jačanju fizičke spreme, kako bi u što boljem tonu dočekali početak teške sezone gde će se klub kao i uvek boriti na četiri fronta.

Trener Dejan Radonjić je za klupski sajt pričao o tome šta crveno-bele očekuje u narednom periodu do početka nove takmičarske godine. Ističe da će Ivanović i Holins stići za nekoliko dana, a da će Volters moći da se priključi krajem avgusta.

- Ekipa je obavila neophodne testove u prethodna dva dana, praktično ovi uvodni dani se sprovode prema ranije utvrđenom planu. Očekuje nas naporan rad u pripremnom periodu, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone. Nikola Ivanović i Ostin Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem meseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran - rekao je Radonjić.

Sastav Crvene zvezde će formu podizati i kroz pripremne utakmice u narednom periodu, a očekuje ih učešće na "Magenta Sport" turniru u Minhenu, gde će učešće uzeti Bajern iz Minhena, PAO i Virtus iz Bolonje. O ostalim mečevima, kažu u crveno-belom taboru, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Tim sa organizovanim aktivnostima kreće u subotu 21. avgusta, a ekipa će čitave pripreme obaviti u Beogradu.

Video: Morao je da bira između Dejana Radonjića i Saleta Đorđevića: Marko Simonović u nezgodnoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    18. avgust 2021 | 15:17

    Биће Још једна сушна сезона за гробаре, а толико много уложено у њих годинама распаднуте

  • poy

    18. avgust 2021 | 15:41

    Gledajte samo komentare ovih nesrecnih glodara, oni pate vec godinama, svake godine imaju po 7,8 stranaca a mi ih deremo cak i sa juniorima. Sa glodarima nam je najlakse

  • Mile

    18. avgust 2021 | 16:11

    Nemoj Zvezdo da nas deres i ponizavas vise,budi malo humana,godinama nas terorises,mi ovde u zagrebu to tesko podnosimo,pozdrav za sve grobare od zagrebcana,a i od splicana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA