Otkriveno kolika je kvota da Partizan osvaja ABA ligu: Ovo je dokaz da je sa Žocom ubedljiv favorit!

Dolazak Željka Obradovića, ali i mnogih zvučnih pojačanja uticao na to da crno-beli budu glavni favoriti za pehar

KK Partizan, Trening pred početak priprema Foto: Nikola Tomić

Partizan je ovog leta dobio najveće moguće pojačanje u vidu jednog od najboljih trenera svih vremena, pošto se Željko Obradović posle trideset godina vratio na klupu crno-belih.

Dolaskom najtrofejnijeg stručnjaka Evrope Partizan je postao interesantna destinacija za mnoge sjajne igrače, pa su tako Partizan pojačali Kevin Panter, Zek Lidaj, Rodion Kuruks, Aleksa Avramović, Alen Smailagić, Dalas Mur i Jam Madar, ali na tome se crno-beli najverovatnije neće zaustaviti.

Sve ovo pomno prate i bukmejkeri, a kladionica Meridian prva je u svetu izašla sa ponudom i kvotom da Partizan osvaja ABA ligu.

Kvota da će se trofej regionalnog takmičenja vratiti u tribine u Humskoj iznosi 1,5!

I ovo najbolje govori koliko i kladionice veruju da će crno-beli sa Željkom Obradovićem imati uspešnu i trofejnu sezonu i da su trenutno glavni favorit iako i Crvena zvezda, Budućnost i Cedevita Olimpija imaju ozbiljne ekipe.

Za sve one koji se nisu registrovali do sada, Meridian je spremio sjajan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD, registruj se OVDE i preuzmi poklon.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    23. avgust 2021 | 18:22

    Ko god veruje u ovaj nakaradni projekat limara & trenera dundjera neka ulozi malo vise novca. Dzaba novci, bez kojih ovaj rumeni ne dolazi. Nebojsa i njegov intelekt vrede mnogo vise od ovog Sabanizma ( polupismeni). Napred Nebojsa, napred Zvezdo zgazite ih sve!!!

  • Ssss

    23. avgust 2021 | 19:09

    Polako, otpisujete Radonju lako. Kalemegdan u junu.

  • Ooooo

    23. avgust 2021 | 18:13

    Cudo bi bilo posle 30-40 miliona evra ulozenih u tim jsd-ovaca i da ne osvoje.Najveci budzet u istoriji ex-yu sporta.Povrh svega izborna je godina, pa ce uzeti i fudbal gde ne mogu da gol prime, dok u Evropi lagano gube.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA