Holins sleteo u Beograd: "Pričao sam Beronom i Riversom, znam šta košarka znači navijačima Zvezde"

Američki košarkaš priključiće se pripremama posle svih pregleda

  • 12
Ostin Holins Foto: KK Crvena zvezda

Najnovije pojačanje Crvene zvezde, Ostin Holins je stigao u Beograd u subotu u večernjim časovima i priključiće se pripremama kluba nakon što prođe sve neophodne testove i preglede. Potpisao je jednogodišnji ugovor i očekuje se da pruži doprinos na sva četiri fronta na kojima će klub učestvovati ove sezone - u Evroligi, ABA ligi, Košarkaškoj Superligi i Kupu Radivoja Koraća.

Nekadašnji bek Rasta Fehte i Zenita ugovor je potpisao pre sedam dana, a kako tvrde na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, odlikuje ga čvrsta igra u odbrani i velika borbenost.

Po dolasku i sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, govorio je zbog čega nije mnogo razmišljao kada je dobio poziv Zvezde, sjajnoj atmosferi na tribinama i navijačima pred kojima jedva čeka da zaigra.

- Jesam pričao sa Bilijem i sa Kejsi Riversom, koji je takođe igrao ovde. Pričao sam sa svojim agentom, sa svojom porodicom i ovo je bila najbolja destinacija za mene. Srbija i Crvena zvezda imaju bogatu košarkašku istoriju i hoću da budem deo toga.

Holins je već igrao protiv beogradskog kluba u Evroligi dok je nastupao za Zenit, pa je preneo deo svojih utisaka iz prethodnih poseta Beogradu.

- Nažalost, nisam imao priliku da igram ovde u prisustvu navijača, ali sam čuo priče i video snimke. Znam koliko im tim i košarka znače, uzbuđen sam što ću biti deo toga.

Imao je Holins poruku za same navijače, nada se da će Zvezda uspeti da ostvari sve svoje zacrtane ciljeve za novu sezonu.

- Ne mogu da obećam pobede, ali mogu da obećam da ćemo igrati najbolje što možemo i borićemo se. Nema očekivanja od navijača, video sam kakvi su i mislim da ne moram dodatno da ih podstičem. Biće zabavno.

Video: Morao je da bira između Dejana Radonjića i Saleta Đorđevića: Marko Simonović u nezgodnoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    22. avgust 2021 | 20:44

    Gazićemo i sezone ove, trofeje drugima ostavljamo za snove. Napred Zvezdo na krilima navijača, uz njih si uvek jača.

  • Sale

    22. avgust 2021 | 21:58

    Zvezda opet ima najjači sastav

  • Vojkan

    22. avgust 2021 | 20:36

    Ima bogatu istoriju😂😂😂Pa postoje tek 7 godina,mislim fmp ne radnicki u stvari crvena zvezda.Sam Bog zna koju istoriju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA