Imao je problem sa bivšim trenerom Partizana, a sada i novi klub: Angola nastavlja karijeru u Grčkoj

Nekadašnji igrač crno-belih dominirao je u Nes Zioni prošle godine

  • 2
Brajan Angola Foto: MN Press

Nije se najbolje snašao u ekipi Partizana, jednu godinu je potom boravio u Izraelu, a naredna destinacija Brajana Angole biće - Grčka. Kolumbijski košarkaš potpisao je ugovor sa ekipom grčkog AEK-a i tako se priključio Stevanu Jelovcu, koji je juče zadužio dres atinskog kluba.

On je sa Atinjanima potpisao ugovor na dve sezone i pokušaće da pogura grčki klub koliko to bude moguće u FIBA Ligi šampiona i nacionalnom šampionatu, gde AEK ima velike ambicije ove sezone.

Sa Partizanom se Brajan Angola nije rastao na najbolji mogući način. Navodno, postojale su određene nesuglasice sa tadašnjim trenerom Vladom Šćepanovićem, kod kojeg nije dobijao adekvatnu minutažu, prema njegovom mišljenju.

- Skoro da nisam igrao, bilo je određenih problema sa trenerom i odlučio sam da promenim klub. Nisam odustao od NBA lige, dolazak u Partizan je to malo odložio, ali ću učiniti sve da ostvarim san - rekao je tada Brajan Angola.

Videćemo kako će se Kolumbijac snaći na novoj adresi. Prethodno je u Nes Zioni došao do četvrtfinala izraelskog šampionata, a beležio je odličnih 18,8 poena uz 7,1 skok i 3,4 asistencije.

Pod palicom Trinkijerija, Angola je u Partizanu imao tačno 10,5 poena po meču uz šest skokova i 1,5 asistencija, dok je sa Šćepanovićem to palo na samo tri poena, dva skoka i 0,5 podeljenih lopti saigračima.

Video: Bogdanoviću rekli da samo on još fali u ekipi Partizana ove godine: Ja sam obećao i toga se držim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    24. avgust 2021 | 17:23

    u fmp u bi bio vodecci igrac a kod nas ni medju prvih 10..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA