≫ 

Brutalna poruka Željka Obradovića o igranju za reprezentaciju, koju Jokić treba dobro da posluša!

"Oni su dan posle završetka NBA finala seli u avion i priključili se reprezentaciji. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome - ističe legendarni Žoc

Željko Obradović Željko Obradović; Foto: MN Press

Igranje za reprezentaciju uvek je zanimljiva tema, a to je posebno bio slučaj ove sezone, posle brojnih otkaza koje je pre svega imala naša reprezentacija, od kojih je navijačima najteže pao onaj od strane Nikole Jokića.

MVP NBA lige odlučio je da preskoči ovo reprezentativno leto zbog umora i naporne sezone u najjačoj ligi sveta. To je naišlo na osude mnogih navijača, koji su isticali drugačije primere, poput Luke Dončića, koji je odmah po završetku sezone seo u avion i stavio se na raspolaganje selektoru Slovenije.

Možda i jači primer su američki košarkaši, Devin Buker, Kris Midlton i Džru Holidej, koji su dan posle finala NBA lige seli na avion i priključili se reprezentaciji. Upravo njih je apostrofirao i Željko Obradović, koji se tokom razgovora za "BHbasket" dotakao i teme igranja za reprezentaciju.

- Činjenica je da svi treba dobro da razmisle o primerima, kao što je dobar primer ove trojice američkih reprezentativaca, koji su igrali finale NBA lige, dvojica su bili prvaci, treći finalista. Dan nakon što su završili obaveze sa klubovima su seli na avion i priključili se reprezentaciji i postali prvaci.

- Oni su dan posle završetka seli u avion i priključili se. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome.

Nema sumnje, mnogi naši košarkaši, uključujući i najveću zvezdu Nikolu Jokića, trebalo bi dobro da poslušaju ove reči najtrofejnijeg trenera Evrope.

Video: Obradović o formiranju ekipe: Bio bih najsrećniji kad bih imao 12 srpskih igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    25. avgust 2021 | 09:46

    Nikad ga više ne bi zvao u reprezentaciju, možda je dobar dečko, ali ove godine mu je žena trudna, sledeće verovatno polaže ispit i slično, dakle ko jednom odbije nikad ga više ne treba zvati!

  • ZEMUN

    25. avgust 2021 | 09:57

    BRAVOOOO. Čovek je rekao sve što treba da zna svaki sportista , koji svoju zemlju ima u svom srcu i zove je moja ,, MAJKA SRBIJA ,,

  • Bg

    25. avgust 2021 | 11:04

    Moze da bude mvp 5 puta on vise za nas ne postoji. A Doncić je realno izmislio MVP titulu za truta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA