Digao kredit kako bi donirao novac Zvezdi, a sad dobio poklone od kluba i poručio: "Nema predaje!"

Zaista divan gest košarkaškog kluba koji je obradovao svog navijača

  • 12
Košarka Crvena zvezda navijači uplata Foto: MN Press, Twitter/@Dragance22

Navijači Crvene zvezde su tokom čitavog jula meseca donirali košarkaškom klubu koji vole.  Fanovi, simpatizeri i oni najvatreniji su tako na račun "crveno-belih" tokom tog meseca uplatili preko milion dinara. Jedna uplata je došla i od izvesnog, Dragana Vučkovića, koji je na svom Tviter nalogu pod imenom "Dragance22" rekao da je podigao kredit kako bi uplatio novac klubu, a Zvezda je odlučila i da mu se zahvali poslavši mu dresove i majice kluba.

Sve među navijačima je eskaliralo kada je Željko Obradović stigao u suprotni tabor, pritom je doveden i Kevin Panter, koji je predstavljen kao jedan od najskupljiš košarakaša u istoriji srpske košarke. Sve ovo je bila inicijalna kapisla da navijači počnu da doniraju u želji da prikupe novac za neku "bombu" koja bi usledila kao odgovor Partizanu.

Na sajtu koji prati sve donacije ovom klubu, mogu se videti cifre koje dosežu od 500 dinara, pa sve do 307.000 dinara, koliko je uplatio jedan navijač. Međutim, nekako najviše pažnje je dobila ona koju je dobio "Dragance22", jer kako kaže, iako nije u najboljoj finansijskoj situaciji, odlučio je da pomogne klubu koji voli.

Sve ovo je bilo i više nego dovoljno da dokaže simpatije i osećanja koja gaji prema klubu s Malog Kalemegdana, a Zvezda je to i prepoznala, te je odlučila da ga nagradi.

Naime, "Dragance22"se pohvalio putem svog naloga kako je klub odlučio da ga obraduje sjajnim znakom pažnje, te je korisnik ponovo ostavio poruku.

- Hvala Zvezdo za ovaj divan gest i za ovako divne poklone! Vidimo se u Pioniru i nema predaje.

Video: Promašio je sve na utakmici, ali je dao trojku za titulu Zvezde: Ovako je Lojd srušio Budućnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ris

    26. avgust 2021 | 17:30

    Šta da radimo ,mi nismo iskopali Belivukov ćup .

  • 🔴🔵⚪

    26. avgust 2021 | 16:15

    Komedija sa njima. Pravi ste cergari🤣🤣🤣

  • No

    26. avgust 2021 | 17:59

    Koliko glup treba da budes da dignes kredit i das pare Covicu!?😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA