≫ 

Obradović posle debija: “Bila je ovo posebna utakmica, svi znaju šta znači nositi dres Partizana”

Crno-beli su sinoć savladali Zlatibor u dvorani u Čajetini

  • 10
Željko Obradović Foto: Youtube/Partizan TV

Ekipa Partizana na pravi način je otvorila pripremni period, pošto je u Čajetini pred prepunim tribinama savladala domaći Zlatibor u utakmici koja je faktički bila debi Željka Obradovića na klupi. Crno-beli su kontrolisali meč od početka do kraja i na kraju su upisali lak trijumf - 88:67.

Kao i u svakoj pripremnoj utakmici, bilo je tu i određenih neuigranosti, ali i lepih poteza, a navijači Partizana nadaju se da će sve to izgledati još bolje kako se sezona bude primicala njenom početku.

Na ovom susretu nisu igrala trojica Partizanovih prvotimaca - Kevin Panter, Nemanja Dangubić i Dalas Mur, a Obradović je rešio da šansu pruži i nekim igračima od kojih se očekuje da ove sezone imaju manju minutažu. Uz to, odigrao je skoro čitav meč sa niskom petorkom.

- Nema veze, to je rano. Svi će dobiti priliku da igraju. Minutaža je sada bila takva kakva je bila. Momci zaslužuju, rade, dobro se ponašaju. Pred nama je dosta treninga i priajteljskih mečeva. Bitno je da vodimo računa o zdravlju igrača i da budemo svesni da nam prijateljski mečevi znače pripremu za ono što nas čeka - rekao je Obradović.

KK Partizan vs Zlatibor Foto: KK Partizan

Posle skoro 30 godina, ovo je bila prva utakmica za Željka na klupi Partizana, što je sigurno dalo i određenu emotivnu notu duelu protiv Čajetinaca.

- Bez dileme je ovo za mene bila posebna utakmica. Kada počne, onda postoji samo teren, tako je i sada bilo. Srećan sam i zadovoljan što sam tu, pa da vidimo dokle će sve to da traje - dodao je Obradović.

Bilo je lepo posle dosta dugo vremena videti pune tribine u hali na srpskoj planinskoj lepotici, a u Zlatiboru su se potrudili da sve protekne u najlepšem tonu.

- Bila je lepa atmosfera, znali su da nagrade dobre poteze oba tima. To uvek želimo, da bude lepa i sportska atmosfera. Svi znaju šta znači nositi dres Partizana, nastavićemo da ih edukujemo u tom smislu. Moraju da znaju da je to jedinstveno i posebno - ističe Obradović.

Zaključuje da će morati da se poradi na nekim stvarima, naročito na koncentraciji, jer je Partizan imao 19 izgubljenih lopti protiv Zlatibora.

- Želeo da se zahvalim svima iz Zlatibora na gostoprimstvu, lepoj atmosferi i na kraju smo imali šansu da odigramo pripremni meč. U utakmici se vide neke stvari koje se na treninzima teško uočavaju. Bilo je dosta pozitivnih stvari, ali i dosta onih na kojima moramo da radimo. Pod broj jedan 19 izgubljenih lopti. To je posledica neiuigranosti i onoga što nas čekaju. Dobra stvar je bila agresivnost i na tome ću insistirati. Želim Zlatiboru sve najbolje u sledećoj sezoni - kaže Željko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    28. avgust 2021 | 08:25

    Tako je legendo, previse gotivim ovog čoveka, i mnogo mi je drago sto se vratio u Partizan..Ne vredjam zvezdase ali mislim da oni nikada nece imati ovakvog pre svega navijača, pa tek onda trenera kluba, jer se vidi da Žoc iskreno voli Partizan, pravi grobar..Srećno majstore!!

  • Aska

    28. avgust 2021 | 08:31

    Svi znaju kakva je čast igrati sa Zlatiborom!Nositi dres Zlatibora,to je privilegija❤️

  • bokus

    28. avgust 2021 | 09:42

    Свака част звездаши! Увек коментаришете иронично, саркастично !Вређате и понижавате све и свашта што долази из Хумске!Када причате о другима, говорите о себи!Част изузетцима из вашег табора!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA