≫ 

Radonjić zadovoljan kako teku pripreme: "Ne možemo u sezonu bez centra, čekamo još samo Voltersa"

Trener Crvene zvezde pričao je o očekivanjima pred novu sezonu

  • 6
dejan radonjić Foto: Arena sport

Ekipa Crvene zvezde još od 21. avgusta radi organizovano na treninzima. Od prvog dana priprema je Dejan Radonjić na raspolaganju imao: Erona Vajta, Nikolu Kalinića, Luku Mitrovića, Stefana Lazarevića, Aleksu Uskovoića, Dejana Davidovca, Branka Lazića, Ognjena Dobrića, Marka Simonovića i Ognjena Kuzmića.

Po završetku obaveza u kvalifikacijama za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo priključio se Nikola Ivanović, a vrlo brzo je stigao i Ostin Holins koji je među poslednjima potpisao ugovor sa ekipom iz Beograda. Nedostaje samo još Nejt Volters.

- Uradili smo sve što smo planirali i stari se odvijaju očekivanim toku za ovaj period. Čekamo da nam se priključi i Nejt Voltersa koga u sredu očekujemo u Beogradu. Osim sitnih povreda, sve ostalo je normalno za ovaj trenutak i proces rada - rekao je Radonjić za Sportski žurnal.

Zvezda je već dogovorila neke utakmice u pripremnom periodu, kroz koje će tražiti formu za početak sezone u ABA ligi. U uvodnih nekoliko utakmica sigurno neće biti Ognjena Dobrića i pomenutog Voltersa.

- Osim već dogovorenih, planiramo još nekoliko utakmica koje će nam dosta značiti da vidimo gde se nalazimo i proverimo kako određene stvari funkcionišu. Odnosno, da vidimo kako je ekipa prihvatila zahteve i da odredimo pravce i prioritete u daljem radu. U tim prvim utakmicama nećemo moći da računamo na povređenog Ognjena Dobrića i Nejta Voltersa kome će trebati vremena da se uklopi. Ali, nadamo se da sve to neće ostaviti posledice, kao i da ćemo početak sezone dočekati u najjačem sastavu i zadovoljni urađenim u pripremnom periodu - tvrdi Radonjić.

U medijima se danas pojavila informacija da bi Zvezda mogla da angažuje Matijasa Lesora na poziciji centra.

- Tražimo igrača koji će moći da pomogne timu. Nadam se da ćemo ga uskoro pronaći iako je izbor prilično mali. Zbog veoma teškog raspored, od samog starta, nemamo mogućnost da u sezonu uđemo bez rešenog pitanja centra - zaključio je Radonjić za Žurnal.

Muči se još Bajern, ali Herta je bez boda u prva dva kola, a verovatno će tako ostati i posle trećeg. Pobeda Bajerna se plaća kvotom 1,20, Herta u Minhenu nije slavila od 1977. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Bajern – Herta.

Video: Morao je da bira između Dejana Radonjića i Saleta Đorđevića: Marko Simonović u nezgodnoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    28. avgust 2021 | 15:14

    Три странца и све домаћи, наши...не као неки са скупом легије преплаћених, и само три домаћа играча...мада не верујем и њих да би задржао пензионисани тренер, него чисто да кажу да има и домаћих...тешко је препознати о коме се ради?

  • czv

    28. avgust 2021 | 12:20

    Gde nam je plej???

  • Ivan

    28. avgust 2021 | 12:58

    Otkud Marko Simonović?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA